Dameklip
alle typer
af klipning

Både kort og lang hår

GRØN FRISØR I HINNERUP

Vi tilbyder alle former for klipning og hårpleje i vores frisørsalon i Hinnerup.

Hos os kan du vælge din stylist efter dine behov.

Trendy hairstyles i langt & kort hår – sammen finder vi den perfekte frisurer til dig

Vi ved, at mode og skønhedstrends konstant udvikler sig. Derfor er vi altid opdateret på de seneste tendenser og teknikker. Vores team af passionerede frisører deltager regelmæssigt i kurser og workshops for at forfine vores færdigheder og holde os opdateret med de nyeste trends inden for dameklipning. Når du besøger Frisør Montez, kan du være sikker på, at du får en klipning, der følger tidens trend og samtidig passer perfekt til din stil og personlighed.
 

Vi skaber Harmoni og balance
i din Frisurer

Vi holder os altid opdaterede med de seneste trends og teknikker indenfor moderne og klassiske klipninger, og giver dig altid en god og ærlig rådgivning, som passer bedst til dig og dine behov.

Vores ekspertise spænder bredt – lige fra moderne stilarter, herunder Pixie cut, til den helt traditionelle pagefrisurer. Uanset om du er til en klassisk og sofistikeret klipning eller en mere udfordrende og edgy stil, så står vi klar til at opfylde dine drømmefrisurer. Vi skaber en flot og harmonisk frisurer til dig og give dig gode tips og tricks til pleje og styling af dit hår.

Vi tror på, at den bedste klipning er en klipning, der er tilpasset dig og din livstil og passer perfekt til netop dig og din personlige stil.

 

EN GOD DIALOG – FØRER TIL FLOTTE RESULTATER

Inden vi går i gang med din klipningen, starter vi altid med en god dialog. Vi lytter til dine ønsker og behov, og vi er altid åbne for at give dig vores professionelle rådgivning.
 
For os er det vigtigt at du føler dig godt tilpas i din frisure og den skal fungere i din hverdag. Er du er i tvivl om, hvilken frisure der vil klæde dig bedst eller ønsker du en mere gennemgående samtale om et nyt look, har du også mulighed for at booke tid til en konsultation, inden du beslutter dig for at vælge os som din nye frisør.
 

Frisurer med krøller hos frisør Montez i Hinnerup

Pagefrisurer er en klassiker som aldrig går af mode

Overvejer du en fræk pixiecut frisurer?

Det siger vores kunder

Jeg kan varmt anbefale Montez, hvis du også er på udkig efter den perfekte frisøroplevelse. De gjorde en forskel for mig, og jeg er mere end tilfreds med resultatet.