Herreklip hos Frisør Montez i hinnerup nær århus

Herreklip hos Frisør Montez i Hinnerup

smarte Fadecut trends

Bosscut

Crewcut

Moderne Herreklip med Personlig Flair hos Montez i Hinnerup ved Århus

Herreklip i Hinnerup: Oplev topmoderne herrefrisurer hos Frisør Montez, din lokale frisør nær Aarhus. Vores erfarne frisørteam skaber skarpe og stilfulde klipninger til mænd, der ønsker at se deres bedste ud. Besøg os i Hinnerup og nyd en førsteklasses klipoplevelse

Velkommen til Frisør Montez Hinnerup, din eksklusive frisørsalon, hvor herreklip går fra at være en simpel nødvendighed til at blive en luksuriøs og skræddersyet oplevelse.

Vores mission er at levere enestående klipninger og behandlinger, der ikke blot efterlader dig med den perfekte frisure, men også med en følelse af selvtillid og velvære.

Når du træder ind i vores salon i Hinnerup bliver du mødt af vores venlige personale, der straks tager imod dig i en afslappet atmosfære. Vi ønsker, at du som kunder føler dig hjemme og i gode hænder, fra det øjeblik du træder ind ad døren.

 

En god dialog – fører til flotte resultater

Inden vi går i gang med din klipningen, starter vi altid med en god dialog. Vi lytter til dine ønsker og behov, og vi er altid åbne for at give dig vores professionelle rådgivning. For os er det vigtigt at der er en god harmoni i din frisure og den skal fungere i din hverdag. Er du er i tvivl om, hvilken frisure der vil klæde dig bedst har du også mulighed for at book til en konsultation, inden du beslutter dig for at vælge os som din nye herrefrisør. 

Se billede af vores herreklip

“Nu spare jeg timer foran spejlet fordi jeg også får rettet mit skæg til så mine kanter er helt skarpe! “

“Det lyder som en kliché, men det at blive klippet hos Montez er virkelig mere et pusterum i hverdagen.
Enormt tiltalende ansatte med fantastiske ideer og et perfekt øje for, hvad jeg gerne vil have!
Selvom jeg bor i Aarhus, tager jeg altid turen til Hinnerup for at få en tid hos Montez – simpelthen fordi det er det værd”
 
Jens Asbjørn Bøgen

VI FINDER DEN PERFEKTE FRISURE TIL DIG - SKAB DIT UNIKKE LOOK HOS MONTEZ

Uanset om du foretrækker den klassiske herreklip, en tidløs crewcut eller måske er på udkig efter en modig mullet-frisure, er vores dygtige frisørteam i Hinnerup klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede frisure. Hvis du er interesseret i nutidens mest populære herreklip-trends, såsom fadecuts, kan du trygt tage plads i vores frisørstol og lade vores erfarne team tage sig af alt. Vi mestrer skinfade, lowfade, hightfade og meget mere. Vi er din destination for maskuline herreklipninger i Hinnerup, blot en kort køretur fra Århus.

ny frisurer til mænd

Miljøvenlig og Bæredygtig Frisøroplevelse

Slap Af og Forkæl Dig Selv – Din Tid Hos Os er Unik

Vi er taknemlige for at kunne tilbyde dig en miljøvenlig og bæredygtig frisøroplevelse. Hos Frisør Montez går vi op i at reducere vores miljømæssige fodspor. Vi bruger skånsomme produkter og metoder, der er skånsomme mod både dit hår og vores planet. Så når du besøger os, kan du føle dig godt tilpas med at støtte en frisør, der tager ansvar for miljøet.

En mand i en stilfuld frisørstol ser selvsikker ud med perfekt stylet hår og veltrimmet skæg, mens han læser en guide om herrestyling. Bloggen tilbyder mænd værdifulde råd og tips til at opnå det ideelle look den populære skinfade hos frisør montez i hinnerup ved århus

Følg os på instagram

[instagram-feed]

Vi er passionerede frisører når det kommer til herreklip og betragter os som ægte kunstnere. Vi har øje for detaljerne og har en dyb forståelse for forskellige hårtyper og ansigtsformer. Det er vigtigt for os at opnå den perfekte balance mellem klipningens form og dit ansigts træk, så resultatet bliver så harmonisk og flatterende som muligt.

Vi anvender kun produkter af højeste kvalitet i vores salon. Vi går ikke på kompromis med vores kunders velvære og sundhed, og derfor vælger vi omhyggeligt de bedste produkter, der skåner både hår, miljø og hovedbund. Vores udvalg af hårplejeprodukter er nøje udvalgt for at passe til forskellige hårtyper og behov, så du kan opretholde og forbedre dit hår derhjemme. Alle vores produkter som du finder i vores  miljøvenlige frisørsalon er godkendt til grøn salon og vi vil gerne være med til at passe godt på vores miljø og klima. På den måde kan du også være sikker på at få en miljøvenlig frisør oplevelse når du besøger os.

Vores fokus er ikke blot på det endelige resultat, men også på hele oplevelsen omkring klipningen. Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig godt tilpas og afslappede under hele processen. Derfor tilbyder vi også ekstra luksuriøse behandlinger som fx en afslappende hovedbundsmassage eller en tilretning af skægget, samt god & grundig vejledning af de bedste hårprodukter, så du altid selv ved hvordan du skal style dit dit hår. På den måde kan du nyde en stund med selvforkælelse og velvære.

Hår | make-up | skønhed

Afslapning og Rådgivning

Vi ved, at et besøg hos frisøren ikke kun handler om klipning; det handler også om at slappe af og blive forkælet. Derfor tilbyder vi dig en afslappende atmosfære, hvor du kan koble af og nyde dit besøg. Vi serverer god kaffe og spiller beroligende musik, så du kan slappe af og nyde din tid hos os. Vores erfarne frisører står også klar til at rådgive dig om produkter til hår og makeup, så du kan opnå det look, du drømmer om.

Konsultation og Inspiration

Vi Finder Din Unikke Stil Med Vores Ekspertrådgivning. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken klipning der passer bedst til dig, er du velkommen til at bestille en konsultation hos os. Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dit hår. Derudover har vi en informativ og inspirerende blog, hvor du kan finde tips og tricks til at pleje dit hår, følge de seneste trends og meget mere.

 

Christian Montez

Christian Montez

CEO & Founder

Creative Director

 

"Portræt af Benjamin Holstebroe, vores Co & founder og Hed of web development i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Benjamin Holstebroe

CO & Founder

Head of web development

 

sara frisør hos frisør montez i hinnerup

Sara

Hairstylist

Frisør med den 4. årig udd.

 

"Portræt af Anne, vores dygtige frisørelev & Juniorstylist i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Anne

Junior Stylist

Under uddannelse