Makeup kursus

SKAL DIN MAKEUP OPDATERES – FÅ Et PROFESSIONAL MAKEUP kursus HOS MAKEUP ARTIST CHRISTIAN MONTEZ I HINNERUP VED ÅRHUS og få hjælp til din makeup

makeup til bryllup. få hjælp til min makeup - personlig makeup guide hvor du lære at lægge makeup

OM DU ER BEGYNDER ELLER ØVET I MAKEUP ER UNDEROVERNET – jeg MØDER DIG DER HVOR DU ER på mit makeup kursus

De fleste vil gerne se godt ud og fremstå som den bedste version af sig selv, men når det kommer til makeup søger mange inspiretion på diverse videor og sider på internettet og det kan i nogle tilfælle også være super nyttigt MEN: Hvis du tidligere har brugt tid på at se en video med en som gerne vil inspirer dig til at lægge en flot makeup, hvor hun viser dig hvordan hun selv plejerr at gøre, så er du allerede ude på et sidespor, hvis du drømmer om selv at kunne lave en flot makeup som passer til dig. Derfor laver jeg altid en personlig makeup vejledning – så den passer til lige præcis dig, din alder og din ansigtsform. På den måde får du et langt større udbytte af dette makeup kursus fordi jeg tager udgangspunkt i dig

DU SKAL IKKE KOMPLICERE DIN MAKEUP, MEN FINDE UD AF, HVAD DER FUNGERER BEDST FOR DIG OG HVAD DU FØLER DIG MEST KOMFORTABEL MED

makeup kursus hos makeup artist, Christian Montez i hinnerup

Få de bedste forudsætning for en smuk og naturligt makeup på makeup kursus hos Christian Montez

Spar Tid og Strål Hver Dag: Makeup kursus hos Frisør og Makeup Artist Christian Montez

Velkommen til en verden, hvor skønhed ikke behøver at være kompliceret. Når du sætter dig i stolen hos mig er det min mission at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af sig selv uden besvær. Jeg ved, at tid er en knap ressource, og makeup behøver ikke at være tidskrævende. Derfor tilbyder jeg en omfattende makeupguide, der guider dig til at mestre både hverdags- og festmakeup.

Jeg møder dig der, hvor du er, og min tilgang er altid personlig. Der er aldrig et “one-size-fits-all” når det kommer til hår og makeup, derfor tager jeg altid udgangspunkt i dine nuværende makeup rutiner. Derfor vil du også opleve at du på mit personlige makeup kursus får nogle brugbare teknikker, der gør det nemt for dig at lave dit makeup look.

øjenmakeup. makeup guide

Jeg kan tilrettelægge mit Makeup kursus ud fra dine ønsker og behov

Vores makeupguide er ikke kun designet til at spare tid, men også for at sikre, at du opnår det bedste resultat. Uanset om du har brug for en naturlig hverdagsmakeup eller hjælp til hvordan du laver en festlig fremtoning, giver jeg dig de rette forudsætninger for succes. Jeg deler tips og tricks, der gør det muligt for dig at skabe et fejlfrit look og har du behov for en opfølgende guide efter kurset, så finder vi ogå en løsning på det

makeup artist christian montez

Jeg e udannet Makeup artist på Sine Ginsborg Makeup school i København har altid haft stor interesse i at kunne hjælpe kvinder i alle aldre med at lave et smukt og naturligt look. Gennem årene som Frisør & Makeup artist har jeg lært en masse tips og tricks, der gør det langt mere overskueligt at lægge makeup og sætte hår. Derfor har du en helt unik mulighed for at gøre brug af mine mange års erfaringer, hvor jeg deler mine bedste guldkorn med dig på dette makeup kursus

 

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder for et personligt makeup kursus

Christian Montez

Christian Montez

CEO & Founder
Creative Director  
"Portræt af Benjamin Holstebroe, vores Co & founder og Hed of web development i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Benjamin Holstebroe

CO & Founder
Head of web development  
"Portræt af Sara, vores dygtige frisør i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Sara

Hairstylist
Frisør med den 4. årig udd.  
"Portræt af Anne, vores dygtige frisørelev & Juniorstylist i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Anne

Junior Stylist
Under uddannelse