KonfirmationshÅR OG MAKEUP HOS FRISØR MONTEZ I HINNERUP

konfirmationsfrisure og konfirmationshår

Konfirmationsfrisurer hos frisør montez i hinnerup

Hos Frisør Montez i Hinnerup forstår vi, hvor vigtig konfirmationsdagen er for dig. Det er en dag, hvor du ønsker at stråle og føle dig som den bedste version af dig selv. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre din konfirmationsdag endnu mere mindeværdig ved at skabe det perfekte konfirmationshår og makeup-look.

vi hjælper dig til at træffe det rette valg af hår & makeup til din konfirmation

Vores erfarne frisører og makeupartister er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå det ønskede udseende. Uanset om du drømmer om romantiske bølger, en elegant opstilling, en klassisk frisure eller noget helt unikt, er vi klar til at omsætte din vision til virkelighed. Vi har fingeren på pulsen med de seneste trends inden for hår og makeup, og vi sørger for, at du ser strålende ud på din konfirmation.

 

billedet af hår og makeup til konfirmations hos frisør montez i hinnerup

Kontakt os idag og bliv klar til din Komfirmation

Vi hjælper dig med dit konfirmationshår og finder det flotteste look til lige præcis dig

Hvilket look passer bedst til din kjole og udsmykning for dit tema til din konfirmation. Vores team vil samarbejde med dig for at skabe det perfekte konfirmationshår og makeup, der passer til din personlige stil og fremhæver din naturlige skønhed. Vi bruger kun kvalitetsprodukter og de bedste teknikker for at sikre, at resultatet er fejlfrit og langtidsholdbart.

På din konfirmationsdag er der ingen plads til stress. Vi tager hånd om dit hår og makeup, så du kan fokusere på at nyde din specielle dag uden bekymringer. Vi sørger for, at du går ud af vores salon med selvtillid og klar til at imponere alle ved din konfirmation.

Christian Montez

Christian Montez

CEO & Founder

Creative Director

 

"Portræt af Benjamin Holstebroe, vores Co & founder og Hed of web development i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Benjamin Holstebroe

CO & Founder

Head of web development

 

sara frisør hos frisør montez i hinnerup

Sara

Hairstylist

Frisør med den 4. årig udd.

 

"Portræt af Anne, vores dygtige frisørelev & Juniorstylist i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Anne

Junior Stylist

Under uddannelse