Olaplex behandling

OLAPLEX BEHANDLING I HINNERUP TÆT PÅ ÅRHUS

Olaplex er en revolutionerende hårbehandling, der på kort tid gør en verden til forskel for dit hårs sundhed og udseende. Behandlingen genopbygger og reparerer ødelagte og slidte hårstrå indefra, så hårets naturlige struktur genskabes.

Er du træt af hårkure, der ikke virker? Så prøv Olaplex behandling i Hinnerup hos frisør Christian Montez – her kan du hurtigt se resultater!

Vend skade til sundhed med olaplex hårbehandling

Hår kan tage skade på mange måder. Først og fremmest er særligt farvning og afblegning hårdt for håret, da det uden den rette efterfølgende pleje let kan blive ødelagt. Derudover er føntørring og glatning også to processer, der uden varmebeskyttelse tærer på hårets sundhed.

Mange mennesker farver, afbleger og glemmer at beskytte deres hår tilstrækkeligt, og derfor oplever vi også, at mange henvender sig i salonen og efterspørger et produkt, der kan styrke deres hår. Til alle disse anbefaler vi Olaplex hårbehandling, som på effektiv vis vender skade til sundhed. Det er nemlig muligt at redde ødelagt hår, og dermed undgå at skulle klippe meget af håret.

Når vi laver balayage, gøres det nemlig ved med pensel at male med farve direkte på håret. Farven lægges således, at den går fra mørk oppe omkring rødderne og til lysere mod spidserne. Der er altså tale om en frihåndsteknik, hvor sektioner af hår farves i strøg.

Udover at have det franske navn til fælles, minder balayage og ombre på visse andre punkter hinanden ved at indebære en overgang fra mørk til lys. Hvor ombre giver en relativ skarp overgang, giver balayage derimod en mindre markant overgang, og dermed et mere let og naturligt udtryk.

Sådan virker Olaplex hårbehandling

Når Olaplex hårbehandling er revolutionerende inden for hårpleje, skyldes det, at behandlingen reparerer og genopbygger skadet hår ved at genskabe svovl- og saltbinder i hårstråene. Dette gør svækket hår stærkt igen, så det ikke så let knækker. Det gør desuden håret både pænere og blødere.

Vores olaplex behandling i Hinnerup består af brug af tre forskellige produkter: Olaplex No. 1, No. 2 og No. 3. De to første produkter bruges i salonen, mens det tredje produkt kan købes med hjem. Dette skal du bruge til hjemmebehandling og vedligeholdelse af den effekt, der er opnået i salonen.

KOMBINER OLAPLEX MED ANDRE BEHANDLINGER I HINNERUP

Du kan med fordel kombinere din Olaplex hårbehandling med andre typer hårpleje, når du allerede sidder i frisørstolen.

Vi tilbyder at give Olaplex behandling i forbindelse med blandt andet klipning, farvning, afblegning eller reflekser, og uanset hvad du ellers kunne tænke dig at få lavet, har du således mulighed for at kombinere genopbyggelsen med yderligere hårpleje.

Du er naturligvis også velkommen i salonen, hvis du blot ønsker at få genopbygget dit skadede hår. Er du i tvivl om, hvorvidt Olaplex kan gøre en forskel for dig, tager vi gerne et blik på dit hår og giver dig en vurdering. Olaplex hårbehandling henvender sig til mange mennesker, og derfor kan behandlingen efter alt at dømme også give dig et sundere og pænere hår.