Make-up artist

MAKEUP ARTIST I HINNERUP VED ÅRHUS N

Bryllup, fest eller hverdag? Det er altid godt at have en smuk makeup, men ved specielle lejligheder er det særligt vigtigt, at makeuppen tager sig godt ud.

Som professionel makeup artist kan vi ved hjælp af gode teknikker og lækre produkter lægge en flot makeup på dig. vi har gennem årene sikret mange kvinder et flot udseende, og denne erfaring kan også komme dig til gode.

Med fingeren på pulsen

Makeup-verdenen er i konstant forandring. Moden skifter, tendenserne ændrer sig, og der kommer hele tiden nye produkter på markedet, der er bedre end de eksisterende.

Det kan være vanskeligt at følge med denne udvikling, men vil du holde dig opdateret, kan det være en god idé at få lagt en professionel makeup. Som makeup artist med salon i Hinnerup tilbyder vi at lægge en tidssvarende makeup. Vi har en stor interesse for at følge med i, hvad der rører sig, og hvad der er moderne, og vi hjælper dig således gerne med at få del i dette.

Det rette look

Hvilken makeup, der passer til dig, afhænger i høj grad af den specifikke lejlighed. Har du et vigtigt møde på jobbet, er en diskret makeup ofte et godt valg. Skal du derimod til en rund fødselsdag eller en anden større fest, og må der gerne ske noget særligt, er et markant look med skarpe linje, der fremhæver ansigtets form, et populært valg.

Makeup kan lægges på mange måder og med mange forskellige produkter, men præcis hvilke, der egner sig til dig, vil vi afgøre i fællesskab, når du ankommer til salonen. For at du føler dig tilpas, er det vigtigt, at der skabes et look, der ikke alene passer til lejligheden, men også til personligheden. Som makeup artist i arbejder vi derfor målrettet på at forene disse to elementer i en makeup, der får det smukkeste frem i dig.

START UD MED ET BESØG HOS DIN MAKEUP ARTIST

Hvad enten du skal ud om aftenen, eller skal have lagt en makeup, der skal holde hele dagen, er et besøg hos en makeup artist en god måde at starte de forestående begivenheder ud på.

Vi sørger for at skabe en god atmosfære i salonen, hvor du føler dig tryg og tilpas, mens vi lægger din makeup. Med placeringen tæt på Århus N i Hinnerup, er det nemt at komme til salonen, og således er det også nemt at vælge at gøre noget ekstra ud af makeuppen.