RADIANT PROFESSIONAL – T-Zone Balance Cream 50ml

Radiant Professional T-Zone Balance Cream

Radiant Professional T-Zone Balance Cream er en balancerende hverdagsfugtighedscreme specielt designet til kombineret hud. Den indeholder en unik formel med bioteknologisk hyaluronsyre og naturlige aktive ingredienser, der hjælper med at afbalancere kombineret hud og kontrollere glansen i T-zonen.

En af de særlige ingredienser i T-Zone Balance Cream er stamceller fra Lingoberry, der er rig på polyfenoler. Disse stamceller fungerer som en beskyttelse mod digital aldring, som kan skyldes det blå lys, der udsendes af elektroniske enheder, såsom smartphones og computere.

Ved at påføre T-Zone Balance Cream dagligt hjælper den med at opretholde hudens fugtbalance og giver den nødvendige pleje til kombineret hud. Den lette tekstur af cremen gør den nem at påføre, og den absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet fornemmelse på huden.

Denne fugtighedscreme er ideel til dem med kombineret hud, hvor T-zonen (næse, pande og hage) kan være mere tilbøjelig til at producere overskydende olie, mens resten af ansigtet kan være mere tørt. Cremen hjælper med at bringe huden i balance og efterlader den med en mere jævn og mat finish.

 

230,00 kr.

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 5201641749050 Kategorier: , , ,

Yderligere information

Vægt 0,106 kg
Størrelse 13 × 5 × 13 cm

Påfør en passende mængde T-Zone Balance Cream på renset ansigt og hals. Massér forsigtigt indtil cremen er absorberet i huden. Brug cremen dagligt som en del af din hudplejerutine for at opnå de bedste resultater.

  • Dermatologisk testet
  • Glutenfri