KEVIN MURPHY – Super.Goo 100g

SUPER.GOO 

Et stylingprodukt der er en kombination af gel og paste, der giver et stærkt hold og en naturlig finish med medium glans.

SUPER.GOO gør håret fleksibelt og nemt at forme. Produktet giver både volume og hold, men kan også anvendes til at forstærke krøller.

Derudover fastholder SUPER.GOO fugten i håret og øger hårets elasticitet.

Pastaen er vandopløselig og vil ikke flage eller tørre ud.

228,00 kr.

Køb 3 valgfrie Kevin murphy produkter og få 30%

Køb3
Spar30 %

*Rabatten bliver trukket fra din indkøbskurv

Varenummer (SKU): 9339341016267 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Yderligere information

Vægt 0,141 kg
Størrelse 10 × 7 × 4 cm

Påfør på fugtigt eller tørt hår.

Camellia Sinensis-bladekstrakt (grøn te) har været æret i århundreder for sine kraftfulde antioxidantegenskaber. Det hjælper med at øge fornemmelsen af hårets elasticitet og hjælper med at fastholde fugt.

Pakket med en overflod af antioxidanter og vitamingodhed er bambusekstrakt også en rig kilde til mineralnæring og en nøgleingrediens til at beskytte hårets integritet.

Ingrediensliste
Fremstillet i USA – tilgængelig globalt

INGREDIENSER: Vand (Aqua) (Eau), Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyimid-1, Glycerin, Polyquaternium-55, PEG-12 Dimethicon, Oleth-3, Tocopherol, Urtica Dioica (nælde) ekstrakt*, Lavandula Angustifolia (lavendel) ekstrakt*, Camellia Sinensis bladekstrakt, Bambusa Vulgaris ekstrakt, Helianthus Annuus (solsikke) frøolie*, Caprylylglycol, Dinatrium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat, Duftstof (Aurfume), Duftstof , Benzylsalicylat, Eugenol, Citronellol, Isoeugenol, Alfa-isomethylionon, Geraniol
* Certificeret Organic/Certifié Biologique/Certificeret/Sertificeret/Certificeret organisk/certificeret Biologisch/Certificato Organico/Certificación Orgánica

*Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig. Se venligst ingredienslisten på produktpakken for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Køb 3 og få 30% rabat