KEVIN MURPHY – Scalp.Spa Treatment 170ml

SCALP.SPA TREATMENT

En letvægts og hurtig absorberende, leave-in behandling, der giver en målrettet og øjeblikkelig beroligende og afbalancerende lindring til en irriteret hovedbund.

Vigtige ingredienser:

Sellerifrøekstrakt -Lindrer og genopretter fugtbalancen i en kløende hårbund. Hjælper med at reducere urenheder og regulere talg produktionen, som kan være et problem i forbindelse med overskydende olie eller en tør hovedbund.

Rose blomsterolie – Hjælper med at berolige og udglatte en irriteret hårbund.

Lavendelolie – Hjælper med at pleje og afbalancerer hårbunden.

278,00 kr.

Køb 3 valgfrie Kevin murphy produkter og få 30%

Køb3
Spar30 %

*Rabatten bliver trukket fra din indkøbskurv

Yderligere information

Vægt 0,24 kg
Størrelse 5 × 5 × 18 cm
  • Påfør på hele hårbunden eller på særlige irriterede områder efter behov (dagligt i udfordrende perioder).
  • Del håret op og påfør produktet på de irriterede områder i hårbunden.
  • Kan anvendes på fugtigt eller tørt hår. Skal ikke skylles ud.

Sellerifrøekstrakt: Lindrer og fugter en kløende hovedbund. Kan hjælpe med at reducere urenheder og regulere talgproduktionen for at hjælpe med at løse problemerne forbundet med overskydende olie eller en tør hovedbund.
Gulerodsrodekstrakt: Et ekstrakt, der er designet til at pleje huden i hovedbunden. Hjælper med at rense og fugte en tør, tilstoppet hovedbund.
Hyaluronsyre: Til hydrering og udglatning fungerer denne hudplejeingrediens som en magnet for fugt og hjælper med at lindre dehydrering.
Pro-Viron Mist: Et VOC-fritaget drivmiddel, ikke-brændbart, ikke-ozonnedbrydende, der hjælper med at reducere klimapåvirkningen uden at ofre ydeevnen. Det er virkelig en banebrydende ingrediens. En første af sin slags.

Ingrediensliste
Fremstillet i USA – tilgængelig globalt

INGREDIENSER: Vand (Aqua) (Eau), Tetrafluorpropen, Cetearylalkohol, Daucus Carota Sativa (gulerod) rodekstrakt, Apium Graveolens (selleri) frøekstrakt, Rosa Canina-blomstekstrakt, Lavandula Angustifolia (lavendel)olie, glycerin, isopropyl /Capric Triglyceride, Cocamidopropyl Betaine, Behentrimonium Chloride, Amodimethicon, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Cetyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Sodium Cocoyl Isethionate, C11-15 Pareth-7, Tribehenin PEG-20 estere, Disodium Lauthreth-20 -12, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Polyquaternium-10, Eddikesyre, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzoesyre, Natriumbenzoat, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrat, Duft (Parfum), Benzylsalicylat, Limonellen, Hydroxyalcitronol

*Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig. Se venligst ingredienslisten på produktpakken for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Køb 3 og få 30% rabat