Varenummer (SKU): 5700002061607 Kategorier: , , Tags: ,

SANZI BEAUTY – Eyelash Growth Serum

290,00 kr.490,00 kr.

Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i vores specielt-udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger* se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.

I Eyelash Growth Serum 5ml er der produkt til ca. 3-5 måneder, alt afhængig af hvor meget der påføres på vipperne. Ønsker du en mindre størrelse, kan du også få 2ml.

📦 Gratis fragt på alle ordre over 399,-

🚚 Hurtig levering normalt 1-3 hverdage

📞 Gratis rådgivning: Kontakt os på 28 19 43 06

✔️ Vi trækker først pengene, når vi er klar til at sende din ordre.

 

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester af snavs.

Herefter er Eyelash Growth Serum simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant én gang dagligt. Du kan roligt bruge vores serum til øjenvipper i øjenområdet, da produktet er netop specialfremstillet til det.

Vi anbefaler, at påføre den om aftenen, da du sikrer dig at give produktet tid til at trænge dybt ned uden at du påfører andet ovenpå.

OBS: Du behøver ikke påføre øjenvippe serum på de nederste vipper, vores serum skal nok fordele sig på både de øverste og nederste øjenvipper, når du blinker med øjnene.

Derfor giver Eyelash Growth Serum dig længere og fyldigere øjenvipper

Sanzi Beauty har skabt et øjenvippe serum, hvor resultatet er i fokus uden at gå på kompromis med produktet. Derfor har de tilpasset den rette mængde aktive stof, så du kan undgå at det svier, når du påfører produktet og generelt irritation i øjenområdet.

Du vil opleve at dine øjenvipper bliver længere efter ca. 6-8 uger og det maksimale resultat vil du typisk kunne se efter 16 uger.

Vi anbefaler ikke brug af vores øjenvippeserum, hvis du er gravid.
Du må gerne bruge vores vippeserum, mens du ammer.

De aktive ingredienser i vores øjenvippeserum

Eyelash Growth Serum indeholder en række aktive og komplekse ingredienser, som sammen booster væksten af dine øjenvipper. Der er dog hverken tilsat olie, kunstig parfume, parabener eller hormoner i produktet. Derfor kan du også bruge vores vippeserum selvom du normalt har ret sarte øjne. Der er desuden ingen problemer for jer, der bruger kontaktlinser. Vores øjenvippeserum er nemlig skabt til alle typer øjne.

Den komplekse formel i vores vippeserum er unik og udviklet af os selv over en periode på mere en 1 1/2 år, og er en sammensætning af Myristoyl Pentapeptide-17 der fremmer hårvækst, arginine der er en aminosyre og hjælper med at øge blodtilførslen ned i hårsækkene, og en hyaluronsyre der sikrer fugt og næring til hårrødderne. Vi tror på, at det bedste øjenvippeserum er skabt til at kunne bruges af alle.

Kombinationen af ingredienser er med til at skabe et øjenvippe serum, hvor der ikke kun er tænkt nøje over ingredienserne, men hvor du også kan føle sig sikker ved at bruge vores produkter. Alle vores produkter er desuden 100% veganske. Derfor er vi også ekstra stolte af vores serum til øjenvipperne.

Sanzi Beauty Vippeserum Ingredienser

Ingredienser

Aqua, Myristoyl Pentapeptide-17, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol
, Arginine, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, 
 Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Isopropyl Cloprostenate

OBS: Indeholder ikke PFAS

Læs mere

Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i vores specielt-udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat. Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger* se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. I Eyelash Growth Serum 5ml er der produkt til ca. 3-5 måneder, alt afhængig af hvor meget der påføres på vipperne. Ønsker du en mindre størrelse, kan du også få 2ml.

Hår produkter

Makeup produkter

Hudpleje produkter

Accesories til hår