RADIANT PROFESSIONAL – Blender Makeup Sponge

Professional Blender Makeup Sponge

En ikke-latexsvamp, ideel til en fejlfri, jævn påføring af foundation, concealer, kompakt pudder, rødme og highlighter samt tonede ansigtscremer.

Professional Blender Makeup Sponge er også perfekt til konturering og blanding. Det passer tæt til alle ansigtsplaner og giver en jævn dækning selv i de sværeste områder.

120,00 kr.

På lager (kan bestilles som restordre)

Yderligere information

Vægt 0,030 kg
Størrelse 3 × 3 × 3 cm

Professional Blender Makeup Sponge er en ikke-latexsvamp, ideel til en fejlfri og jævn påføring af foundation, concealer, kompakt pudder, rødme og highlighter samt tonede ansigtscremer.

Denne svamp er også perfekt til konturering og blanding. Den tilpasser sig tæt til alle ansigtsplaner og giver en jævn dækning, selv i de sværeste områder.

Du kan bruge Professional Blender Makeup Sponge både tør og våd. Brug den runde side til påføring i hele ansigtet og den smalle side for perfekte resultater under øjnene, omkring næsen og læberne.

Det er vigtigt at rengøre svampen regelmæssigt med varmt vand og sæbe for at opretholde en hygiejnisk makeup-applikation og forlænge dens levetid. Ved at fjerne makeuprester og bakterier sikrer du en frisk påføring hver gang.

• Non-Latex
• With a round side for application on the entire face
• With a narrow side for eyes, nose and lips
• Provides an even application without lines