Tilbud

OLAPLEX – No. 5, 250ml + 100ml GRATIS

Få et ultra blødt og blankt hår.

Et godt tilbud til de hurtige – køb Olaplex no. 5 på 250ml og få Olaplex no. 5 100ml med gratis! (Meget begrænset parti)

Med de reparerende ingredienser, genskabes hårets elasticitet og efterlader skællaget gennemfugtet og blødgjort. Passer til alle hårtyper.

Efter håret er vasket med shampoo, påføres Olaplex no.5 i længder og spidser, friser håret igennem med fingrene og lad den sidde i 3 minutter. Skyl derefter med vand. Conditioneren kan bruges på daglig basis.

259,95 kr.

På lager

Yderligere information

Vægt 0,450 kg
Størrelse 10 × 6 × 14 cm

Drømmer du om et lækkert blødt, glansfuldt og sundt hår, så vil du elske Olaplex no.5 balsam. Med de plejende ingredienser, og den genopbyggende formel fra Olaplex molekylet – får dit hår alt hvad det behøver på bare 3 minutter.

Hvad er Olaplex no.5?

Bond Maintenance Conditioner, sørger for at forvandle alle hårtyper til et smukt, blødt og fugtmættet og glansfuldt hår. Formlen i Olaplex no.5 balsam er både farvebevarende og reparerer de ødelagte svovlbindinger i håret, og samtidigt udfiltres tørre og stride hårstrå og de spaltede spidser får nyt liv.

Hvordan fungerer Olaplex no.5?

Olaplex conditioner er en farvebevarende multi funktionel balsam som matcher alle hårtyper. Olaplex 5 har en lækker fed og cremet konsistens, som virkelig smoother og blødgør ethvert hår. Med de fugtgivende og plejende ingredienser, vil du ikke blive skuffet over det lækre og glansfulde resultat du får.

Hvordan du bruger Olaplex no.5

1. Først vasker du dit hår med din favorit shampoo.
2. Påfør Olaplex no.5 conditioner på længder og spidser, og friserer håret igennem med fingerspidserne.
3. Lad conditioner sidde i 3 minutter.
4. Skyl grundigt med vand.

Køb 1 & få 100ml GRATIS