KEVIN MURPHY – LeaveIn.Repair 200ml

LEAVE-IN.REPAIR

En vægtløs leave-in conditioner der revitaliserer porøst eller skadet hår. Samtidig modvirker den spaltede spidser og at håret knækker.

LEAVE-IN.REPAIR reparerer håret, er plejende og genopbyggende, samt giver håret glans og styrke.

Derudover er produktet varmebeskyttende og ideelt til alle hårtyper.

Få den bedste beskyttelse ved at bruge REPAIR seriens 4 trin:

RE.STORE trin:

  1. REPAIR-ME.WASH
  2. REPAIR-ME.RINSE
  3. RE.STORE
  4. LEAVE-IN.REPAIR

268,00 kr.

Køb 3 valgfrie Kevin murphy produkter og få 30%

Køb3
Spar30 %

*Rabatten bliver trukket fra din indkøbskurv

Varenummer (SKU): 9339341018728 Kategorier: , , , , Tag:

Yderligere information

Vægt 0,26 kg
Størrelse 6 × 5 × 14 cm

Påføres i håndklædetørt hår, hvorefter du kan lade håret lufttørre eller føntørre håret.

Hydrolyseret Keratin Protein, der er kendt for at hjælpe med at styrke og genopbygge håret, giver også fugt for at hjælpe med at genoprette hårets generelle glans.

Jojobafrøolie giver fugt og beroliger både hår og hovedbund.

En superfood rig på aminosyrer, Green Pea Protein leverer intens hydrering for at hjælpe med at nære og genopbygge håret.

Pakket med en overflod af antioxidanter og vitamingodhed er bambusekstrakt også en rig kilde til mineralnæring og en nøgleingrediens til at beskytte hårets integritet. Tilføjer en naturligt udseende glans og glans til håret.

Et kraftfuldt naturligt enzym, Papain er fra Papaya og er kendt for at hjælpe med at låse op og booste styrken af andre ingredienser, der arbejder for at binde fugt og forbedre hårets generelle elasticitet.

Pelargonium Graveolons (Geranium) Blomsterolie giver glans og håndterbarhed.

INGREDIENSER: Vand (Aqua) (Eau), Dimethicon, Capryl/Capric Triglycerid, Panthenol, Bambusa Vulgaris Blad/Stængelekstrakt, Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolie, Pelargonium Graveolens Blomsterolie, Papain, Hydrolyseret Ærteprotein, Citrus Aurante (Orange) ) Skrælolie, Eugenia Caryophyllus (nellike) bladolie, Pogostemon Cablin Oil, Bromelain, Glycerin, Ubiquinone, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyseret Keratin, Isopropylalkohol, Propylenglycol, Behentrimonium Chloride, Isopropylen-Dicapylen-Gristat, PPG-dicaprylat/1-dicapylenglycol, 6, cetylalkohol, polyquaternium-37, natriumlaneth-40 maleat/styrensulfonat copolymer, ethylen/propylen/styren copolymer, butylen/ethylen/styren copolymer, BHT, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, chlorphenesin, sorbinsyre, benzoumsyrebatsyre, benzoumsyre, Citronsyre, Natriumhydroxid, Duft (Parfum), Limonene, Eugenol, Kanel, Citronellol, Geraniol

*Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig. Se venligst ingredienslisten på produktpakken for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Køb 3 og få 30% rabat