KEVIN MURPHY – Session.Spray 100 ML.

SESSION.SPRAY

En ultralet hårspray der giver et langvarigt og kraftigt hold – uden at det føles stift. SESSION.SPRAY beskytter håret, samtidig med den tilfører glans og volumen. Derudover er den modstandsdygtig ved høj luftfugtighed.

SESSION.SPRAY kan anvendes af alle hårtyper og hår længder.

Ønsker du også at få SESSION.SPRAY i 400 ml. find den  Her.

138,00 kr.

Varenummer (SKU): 9339341007241 Kategorier: , , , Tag:

Yderligere information

Vægt 0,125 kg
Størrelse 3 × 3 × 15 cm
  • Sprøjt en fin tåge 16 cm fra håret, lad det tørre i få sekunder og herefter kan du style håret som ønsket.
  • Spray en sidste gang for at sikre optimal hår.

Hedera Helix (Ivy) Extract er kendt for at forsegle fugt for at hjælpe med at forhindre hårbrud og tilføje et sundt udseende, og hjælper også med at behandle og forhindre tørhed forårsaget af overeksponering for varme.

Citrus Recticulata (Tangerine) Peel Oil er fuld af god antioxidant og sprængfyldt med vitaminer og hjælper ikke kun med at beskytte mod stressfaktorer, dens dejlige duft hjælper også med at stimulere sanserne. Denne hårdtarbejdende æteriske olie hjælper også med at skabe intens glans.

INGREDIENSER: Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152a, Octylacrylamid/Acrylater/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Tocopheryl Acetate, Hedera Helix (Ivy) Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Frøolie, Citrus Aurantium (Citrus Aurantium O, Citrus Aurantium) Mandarin) skrælolie, vand (akva) (Eau), phenyltrimethicon, PEG/PPG-17/18 dimethicon, triethylcitrat, ethylhexylmethoxycinnamat, duft (parfume), limonen, benzylbenzoat, citronellol

*Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig. Se venligst ingredienslisten på produktpakken for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Rejsestørrelse