KEVIN MURPHY – Everlasting.Colour Wash 250 ml.

EVERLASTING.COLOUR WASH

En sulfatfri og pH-balanceret shampoo, der renser håret skånsomt og lukker skællaget, så farven låses inde i håret. Den beskytter ligeledes håret mod ophobning af hårdt vand og garanterer dermed et glansfuldt hår.

TIP:
Kan med fordel bruges sammen med EVERLASTING.COLOUR RINSE

238,00 kr.

Køb 3 valgfrie Kevin murphy produkter og få 30%

Køb3
Spar30 %

*Rabatten bliver trukket fra din indkøbskurv

Varenummer (SKU): 9339341034889 Kategorier: , , , Tag:

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 9 × 3 × 15 cm

Påfør i vådt hår og massér ind i hår og hårbund. Skyl og gentag. For at opnå optimale resultater bør produktet kombineres med de øvrige produkter i EVERLASTING.COLOUR regimet, prøv f.eks. EVERLASTING.COLOUR TREATMENT.

Hydrolyseret quinoa og risekstrakt er et kraftcenter af aminosyrer, der hjælper med at beskytte og forbedre farvefastholdelsen, samtidig med at de skaber glans, der hjælper med at nære håret fra rod til spids. Det hjælper også med at styrke for at forhindre skader og hjælpe med farvelåsning.

Natural Phytic Acid er et biologisk nedbrydeligt chelateringsmiddel, der afviser og beskytter håret mod hårde vandmineraler, hvilket fører til forbedret glans.

Inulin (cikorierodsekstrakt) er en multifunktionel ingrediens ekstraheret fra cikorierod. Denne naturlige præbiotiske fiber hjælper med at understøtte hovedbundens mikrobiom for forbedret hovedbunds sundhed og konditionerende og filtrende egenskaber.

CHROMATIC Complex er et hydrofobt filmdannende kompleks designet til at hjælpe hårfiberbeskyttelse og farvevaskeægthed ved at beskytte mod fugt og andre miljømæssige elementer såsom UV-stråling.

Det sure pH-system giver det optimale miljø for en farvelås ved at lukke neglebåndet efter hårfarve og respektere den naturlige pH i hovedbunden.

INGREDIENSER: Vand (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbinsyre, Nigella Seed O Granilatum Se Punica Seed. Olie, mælkesyre, hydrolyseret quinoa, hydrolyseret risprotein, butylenglycol, dipropylenglycol, propandiol, PEG-8, polysilicone-19, inulin, glycoldistearat, guar hydroxypropyltrimoniumchlorid, PEG-120 methylglucosetrioleat, PEGareth-trioleat, PEGareth-trioleat 4 Rapsamid, ammoniumchlorid, natriumphytat, trinatriumethylendiamindisuccinat, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzoesyre, dehydroeddikesyre, kaliumsorbat, natriumbenzoat, citronsyre, natriumhydroxid, parfume (parfume), benzyl

*Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig. Se venligst ingredienslisten på produktpakken for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Køb 3 og få 30% rabat