KEVIN MURPHY – Everlasting.Colour Rinse 250 ml.

En farveforseglende balsam, der danner en beskyttende hinde omkring hårstrået, og dermed beskytter mod farvetab og miljømæssige stressfaktorer. pH-balancering hjælper med at skabe glans og forbedrer hårets tilstand i forhold til blødhed og fugt. Denne RINSE er en vægtløs balsam som ikke tynger håret, men bevarer det smidigt og luftigt.

Anvend først EVERLASTING.COLOUR. WASH.

238,00 kr.

Køb 3 valgfrie Kevin murphy produkter og få 30%

Køb3
Spar30 %

*Rabatten bliver trukket fra din indkøbskurv

Varenummer (SKU): 9339341034896 Kategorier: , , Tag:

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 9 × 3 × 13 cm

Påfør i nyvasket hår, lad indvirke i 1-2 minutter og skyl. For at opnå optimale resultater bør produktet kombineres med de øvrige produkter fra EVERLASTING.COLOUR regimet.

Hydrolyseret risprotein skaber en naturlig glans og hjælper med at nære håret fra rod til spids, hvilket skaber en naturlig glans og øget elasticitet og styrke.

Inulin (cikorierodsekstrakt) er en naturlig præbiotisk fiber, der understøtter hovedbundens naturlige mikrobiom for forbedret hovedsundhed og hårhydrering, glans og glathed.

ILLUMINATE Complex forbedrer glans og blødhed og forbedrer farveægtheden, samtidig med at den beskytter mod stressfaktorer.

CHROMATIC Complex er et hydrofobt filmdannende kompleks designet til at hjælpe hårfiberbeskyttelse og farvevaskeægthed ved at beskytte mod fugt og andre miljømæssige elementer såsom UV-stråling.

Det sure pH-system giver det optimale miljø for en farvelås ved at lukke neglebåndet efter hårfarve og respektere den naturlige pH i hovedbunden.

INGREDIENSER: Vand (Aqua) (Eau), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, PPG-3 Benzyl Ether Myristat, Nigella Sativa Frøolie*, Punica Granatum Frøolie, Hydrolyseret Risprotein G,, Dicollyalkohol, Isopropylalkohol Glykol, 1,2-hexandiol, phenylpropanol, cocamidopropylbetain, silikonekaternium-22, distearoylethylhydroxyethylmoniummethosulfat, polysilicone-19, inulin, dimethicon, cetylpalmitat, propylenglycoldicaprylat-61-triglycol-Pg-61-triglycerth-3-dicaprat, , Polyquaternium-22, Polyquaternium-37, Polyquaternium-55, Dinatrium EDTA, Phenoxyethanol, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat, Duft (parfume)

* Certificeret Organic/Certifié Biologique/Certificeret/Sertificeret/Certificeret organisk/certificeret Biologisch/Certificato Organico/Certificación Orgánica

*Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig. Se venligst ingredienslisten på produktpakken for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Køb 3 og få 30% rabat