KEVIN MURPHY – Angel.Rinse 250ml

ANGEL.RINSE

ANGEL.RINSE er til dig der ønsker en volumegivende conditioner. Den indeholder ingen olie eller silikone, og derfor tynger den ikke håret.

Derimod indeholder den mango- og kakaosmør der plejer og fugtgiver håret, uden at tynge det.

ANGEL.RINSE efterlader håret fyldigt, silkeblødt og mere elastisk. Derudover beskytter den farvet hår.

Kan med fordel anvendes med ANGEL.WASH. 

228,00 kr.

Køb 3 valgfrie Kevin murphy produkter og få 30%

Køb3
Spar30 %

*Rabatten bliver trukket fra din indkøbskurv

Varenummer (SKU): 9339341017073 Kategorier: , , Tag:

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 9 × 3 × 13 cm
  • Påfør i nyvasket hår
  • Lad håret absorbere fordelene i 1-2 minutter,
  • Skyld derefter med en forfriskende skylning.
  • For optimale resultater, brug efter vask med ANGEL.WASH og som en del af vores VOLUME regime.

Hydrolyseret hvedeprotein, der er naturligt udvundet af fuld hvede, forbedrer kroppen og booster glans, så håret føles dybt næret og konditioneret uden at tynge det ned.

Angelica Archangelica Root Extract, der er brugt i tusinder af år som en sundhedstonic, er fuld af næringsstoffer, der hjælper med at pleje og fugte håret og hovedbunden.

Kendt for sine genoprettende egenskaber hjælper Mangifera Indica (Mango) frøsmør med at genoprette og vedligeholde hårets naturlige fugtbalance.

Theobroma Cacao (Kakao) frøsmør, der er rig på E-vitamin og essentielle mineraler, beroliger blidt hovedbunden og kan forbedre hårets elasticitet og smidighed.

Citrus Recticulata (Tangerine) Peel Oil er fuld af god antioxidant og sprængfyldt med vitaminer og hjælper ikke kun med at beskytte mod eksterne stressfaktorer, dens dejlige duft hjælper også med at stimulere sanserne.

INGREDIENSER: Vand (Aqua) (Eau), Cetylalkohol, Glycerin, Aloe Barbadensis bladjuice, Theobroma Cacao (Kakao) Frøsmør, Mangifera Indica (Mango) Frøsmør, Citrus Reticulata (Tangerine) Skrælolie, Angelica Archangelica Wheat, Hydrolyseret Protein, isopropylalkohol, behentrimoniumchlorid, cetrimoniumchlorid, phenoxyethanol, benzoesyre, dehydroeddikesyre, kaliumsorbat, natriumhydroxid, duft (parfume), benzylbenzoat, limonen

*Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig. Se venligst ingredienslisten på produktpakken for den mest opdaterede liste over ingredienser.

Køb 3 og få 30% rabat