Få en make-over

At ligne en million, behøver ikke at koste en million

Har du nogensinde set en makeover i et dameblad, og tænkt, ”dét gad jeg godt gøre for mig selv” – Så er du langt fra den eneste!

Skal der ske noget nyt og vil du have nye øjne på dit look?
Jeg kan skræddersyet et look som passer til dig, din stil og din personlighed.
Fra nu af, er det slut med at have dage, hvor du ikke ved hvad du skal stille op med dit hår og din makeup. Vil du ligne en million hver dag? Jeg kan hjælpe dig i mål, så du selv kan tage styringen over din stil.

Bliv den bedste udgave af dig selv nu, og få samtidig viden og sparring til hvordan du kommer i mål. Et lækkert look behøver ikke at være noget, som tager lang tid om morgen.

Jeg laver et look som du kan komme i mål med hver dag og giver dig råd og vejledning til selv at kunne gøre det derhjemme.

Book en tid til en gratis afklarende og uforpligtende samtale allerede i dag

Hvornår vil du helst kontaktes?

13 + 2 =

Derfor skal du vælge at få en make-over

Er du  kørt lidt død i dit look, og trænger til at få nye øjne på dine muligheder. Jeg kan give dig super gode resultater, som passer til dig, din tid og dine behov.

Vil du ændre dine vaner, så du med få midler kan skabe et lækkert look hver dag?

Vil du have et look, som du nemt kan ændre på, så du ikke behøver at have det samme hver dag, men har mulighed for at variere dit look. 

Hvad får jeg, når jeg gerne vil have en make-over

Jeg laver en total løsning som passer til lige netop dig. 
Vi har god tid til at snakke dine muligheder igennem, så du får et godt og brugbart resultat. Vi skal finde den helt rette frisure til dig. En god basis makeup og snakke om:
– hvad gør du til hverdag?
– hvad gør du til fest? 
– og hvordan ser du godt ud om søndagen?

Vi finder de rigtige farver til dig. Skal det være reflexer, helfarve, eller måske Balayage, der vil være den rette løsning for dig? Hvor ofte vil du gerne gå til frisør? Skal dit resultat holde i 5 uger, 3 mdr. eller måske et helt år?

Vi gennemgår hvilke produkter du har brug for, og hvordan du bruger dem. Jeg tager dig i hånden hele vejen igennem din proces, og jeg slipper dig ikke før, du er klædt på til selv at kunne gøre det samme derhjemme. 

Priser

Fælles for begge løsninger er, at du får grundig vejledning og gode resultater, som sikre dig et flot look hver dag.

(Alle de produkter, som jeg bruger til dit look, har du mulighed for at købe med hjem til en fordelagtig pris)

*Tillæg for balayage kr. 800,- 

[pricelist id="1607962742"]
[pricelist id="1607962888"]