Miljøvenlig frisør

Er du bevidst om din påvirkning af miljøet? Og går du op i at købe varer og produkter, der er skånsomme mod naturen? Så er der god grund til at vælge en miljøvenlig frisør, hvor du kan tage skridtet videre. Frisør Christian Montez er en miljøvenlig frisør beliggende i Hinnerup ved Århus, og vi ser frem til at gøre din frisørtid til en grøn oplevelse.

Pas på dig selv & naturen

Når vi er en miljøvenlig frisør betyder det, at vi tilbyder naturprodukter til alle vores behandlinger. Traditionelle frisørbehandlinger såsom farvning og permanente krøller udsætter kunderne for betydelige mængder kemi og risikofyldte stoffer, men med mange miljøvenlige produkter og behandlinger er det nu muligt at vælge et mere miljøvenligt alternativ.

På denne måde undgår du ikke alene at udsætte dig selv for potentielt hormonforstyrrende stoffer, men du skåner også miljøet. En grøn frisør er med andre ord et godt valg, hvis du både vil passe på dig selv og vores allesammens natur.

Vælg miljøvenlig hårpleje

Du kan vælge miljøvenlig hårpleje uanset, om du skal farves, plejes eller styles til fest, for til alle disse behandlinger anvender vi produkter, der er godkendt til grøn salon.

De grønne produkter er fra brandet KEVIN.MURPHY, hvis produkter indeholder ingredienser, der blandt andet er dyrket og høstet efter organiske og økologiske metoder. Dette giver et naturligt produkt af høj kvalitet. Alle hårprodukter fra KEVIN.MURPHY er desuden fri for sulfater, parabener og andre skadelige stoffer, og med disse produkter får du således miljøvenlig hårpleje. Ligeledes har vi produkter fra Ingredien, som er en svanemærket, som er dansk produceret og kan fås både med og uden parfume.

Vi er din grønne frisør i Hinnerup

Hos Frisør Christian Montez hverken anvender eller sælger vi produkter, som vi ikke selv har afprøvet mange gange. Vi vil give kunderne den absolut bedste hårpleje, og derfor udvælges alle produkter og behandlinger nøje.

Vi sætter høje krav til mine produkter og lægger vægt på hele tiden at holde os opdateret inden for udviklingen og lanceringen af nye miljøvenlige produkter, så disse kan komme kunderne til gode.

Har du spørgsmål til miljøvenlig hårpleje, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi som grøn frisør i Hinnerup kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte salonen.