Team Montez

Har du en klar vision om, hvordan dit hår skal se ud, eller har du brug for inspiration til en fuld makeover, tilbyder vi individuelle råd og vejledning i vores salon. Forskellige frisurer passer til forskellige typer, stilarter og ansigtsformer. Med en tid i min frisørsalon i Hinnerup er du sikker på at få en klipning, der passer præcis til dig, og sender det rette signal til omverdenen, om hvem du er.

Christian Montez

CREATIVE DIRECTOR & MASTER STYLIST

Christian er udannet fra Københavns frisørskole, med den 4-årig uddannelse. Christian er meget kreativ og står altid klar med nye forslag. Christian er meget brancheorienteret og ved hvad der er hot, og hvad der er not.

Christian elsker sit fag, og giver altid en god og grundig rådgivning. Han har også stor succes med at lave kundearrangementer.

Er altid på en del kurser bl.a. London såvel som Danmark som resten af verden, så han ved hvad der rør sig.

Udover hans tilstedeværelse i salonen, underviser han også frisører på diverse kursus i hele landet.

Karina Kvist

Hairstylist

Karina har den 4-årig uddannelse og elsker at arbejde som frisør. Hun kan godt lide nye udfordringer og du vil altid møde Karina som en smilende og glad pige, når du kommer i salonen.

Karina har specialiseret sig rigtig meget inden for herremode og skægklipning. Hun er ekstremt dygtig til at se de små detaljer samt finde den rette stil til dig, så du får de bedste træk frem.