Team Montez

Har du en klar vision om, hvordan dit hår skal se ud, eller har du brug for inspiration til en fuld makeover, tilbyder vi individuelle råd og vejledning i vores salon. Forskellige frisurer passer til forskellige typer, stilarter og ansigtsformer. Med en tid i min frisørsalon i Hinnerup er du sikker på at få en klipning, der passer præcis til dig, og sender det rette signal til omverdenen, om hvem du er.

Christian Montez

Christian Montez

CREATIVE DIRECTOR & MASTER STYLIST

Christian er udannet fra Københavns frisørskole, med den 4-årig uddannelse. Christian er meget kreativ og står altid klar med nye forslag. Christian er meget brancheorienteret og ved hvad der er hot, og hvad der er not.

Christian elsker sit fag, og giver altid en god og grundig rådgivning. Han har også stor succes med at lave kundearrangementer.

Er altid på en del kurser bl.a. London såvel som Danmark som resten af verden, så han ved hvad der rør sig.

Udover hans tilstedeværelse i salonen, underviser han også frisører på diverse kursus i hele landet.

Anne

Sara

HAIRSTYLIST

Sara er uddannet frisør i Århus og har den 4-årig uddannelse.
Sara er født og opvokset i norge og har boet i Danmark de sidste 6 år.
Sara laver alle klip- og farvebehandlinger og er desuden rigtig dygtig til skæg/barbering samt fadecut.
Anne

Anne Kamilla

JUNIOR STYLIST

Anne har specialiseret sig meget inden for Bryn og vipper og er desuden også uddannet i single eyelash ekstension, brow lamination og henna brows.
 
Anne er meget kundemindet og du møder altid en sød og glad pige, når du kommer ind i salonen.
 
Anne er i fuldgang med at træne i forskellige færdigheder, så hun kan blive en dygtig frisør. Derfor har vi forskellige tilbud til jer, så hun kan lære alt om hvordan man blive en dygtig frisør