Christian Montez

Jeg er udannet frisør i København i 2011.

Siden 2011 har jeg været selvstændig som frisør og åbnede min første salon i Nordsjælland.

I 2016 åbnede jeg endnu en butik I Jylland, som nu danner grundlag for min nuværende forretning. Jeg havde et par år med begge saloner, men besluttede i 2018, at jeg gerne ville have 100% fokus på at skabe en salon, med fokus på ro, velvære og høj faglighed. Derfor besluttede jeg at lukke min ene salon og kørte videre med min salon i Hinnerup ved Århus.

Jeg lavede mit koncept om og stod alene et årstid for at finde ro og fordybelse i min forretning.

Jeg har altid været meget interesseret i det totale look, og har stor interesse i, at se hvad der passer til de enkelte kunder og har derfor også haft stor interesse for makeup. I 2019 tog jeg springet og udannede jeg som Professionel makeup artist i København på Sine Ginsborg Makeup School.

Jeg har samtidig med forretningen undervist en del som freelance, og er i dag også brand ambassador for Radiant professionel makeup. Derudover er jeg også certificeret session stylist for Kevin Murphy  

Dejlig atmosfære og luksuriøs behandling. Og så bliver der kræset for kunden og givet en super klip og oplevelse. Kan varmt anbefale Lotte. ❤️?
God til krøllet hår, Luksuriøs oplevelse, Eksperter i naturligt hår
Super skøn total oplevelse hos Frisør Montez . Super fint og professionelt resultat både ift. Farve og klip. Ikke mindst en meget hyggelig og altid venlig atmosfære.
Kan kun anbefale stedet ?