Professional Makeup artist i Hinnerup

makeup

Makeup artist i Hinnerup med fokus på naturlig skønhed

Er du på udkig efter en dygtig makeup artist til dit bryllup eller en kommende fest? Ønsker du, at din makeup skal fremhæve din naturlige skønhed og personlige stil med respekt og forståelse?

Hvis svaret er ja, så læs endelig videre.

I Hinnerup, tæt på Århus, finder du Frisør & Makeup Artist Christian Montez, der har flere års erfaring med at skabe skønhedsforvandlinger. Uanset om det er til bryllup, fest, konfirmation eller som din personlige makeup artist til fotoshoots i forbindelse med modelarbejde eller portrætfotos til dit karrierebillede på f.eks. din LinkedIn-profil, visitkort eller en helt tredje opgave, så hold dig ikke tilbage for at tage kontakt og høre mere. Du har også mulighed for at booke en personlig makeupguide på vores unikke makeup kursus hvor du for individueel hjælp til at vælge den makeup, der passer bedst til dig.

Makeup skal være naturligt & smukt

Skønhed er en kunst, og hos Frisør Montez i Hinnerup, nær Århus, kan vi skabe den perfekte makeup stil til dig. Uanset om du er på udkig efter en enkel daglig makeup eller et makeup look til en særlig lejlighed, er vores dygtige makeupartister dedikerede til at fremhæve din naturlige skønhed og skabe det perfekte makeup-look, der får dig til at stråle.

Vi har flere forskellige løsninger i forhold til makeup. Vi kan hjælpe dig med selv at kunne forstå makeuppens kunst og give dig nogle redskaber til selv at kunne lave din daglige makeup. Hvis du mangler inspiration til festmakeup, kan vi også guide dig til, hvad der passer godt til dig. Du har mulighed for at booke tid til, at vi lægger din makeup, eller hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan du selv kan lave din makeup, tilbyder vi også en makeup guide. Her tager vi en god dialog med dig og finder de produkter, som vil fungere bedst for dig, samtidig med at vi giver dig nogle simple redskaber, der vil fungere i din hverdag.

 

 

hår & Makeup til bryllup

Beautyblog hos makeup artist i hinnerup

Professionel Makeup Skræddersyet til Dig

“Som Professional makeup artist har jeg været meget privilligeret med at kunne arbejde med mange forskellige personer og har dermed også et godt indblik og i vigtigheden af at forstå din unikke stil, ansigtsform og præferencer”

– Christian Montez

Når du træder ind i vores salon, er vores mål at skabe en personlig makeupoplevelse, der gør dig til den bedste udgave af dig selv. Vi har mange forskellige løsninger til dig i forhold til makeup og vil gerne kunne tilbyde dig det bedste af det bedste indenfor personlig skønhed. Der kan du book makeup artist til forskellige formål alt efter om du ønsker vekledning makeup guide eller hvis du ønsker at vi lægger din makeup.

makeup aften for dine veninder

Makeup aften for dig og veninderne

Taspas – bobler & makeup

 

Kan du samle 10-12 veninder eller kollegaer, så har du mulighed for at book en aften hvor jeg som makeup artist vil vise nogle af mine tips & tricks og give jer en inspirende aften med makeup. Jeg servere lidt lækkert tapas og bobler og svarer på alle jeres spørgsmål om makeup

Makeup efter sygdom eller kemobehandling

Vi tilbyder hjælp til at lægge makeup efter sygdom og kemo behandling. Læs mere om kemo makeup her

kemo makeup

Book din næste tid nu og lad os forkæle dig!

 

Skal du klippes, farves, have lagt makeup eller ønsker du en smuk frisure, så er vi her for at hjælpe dig med at skinne.

Adresse: Frisør Christian Montez Søndergade 16, 8382 Hinnerup

Beliggenhed: Vi er kun en kort køretur væk fra Århus Centrum eller en bekvem 13-minutters togtur fra Aarhus H.

Vi glæder os til at høre fra dig eller se dig i vores smukke frisørsalon i Hinnerup.

 

Book din tid nu og lad os skabe en ny frisurer til dig

Information

Persondata

Handelsbetingelser

Afbudspolitik

Job

Webshop

Onlinebooking

Kontakt

Frisør Christian Montez

Søndergade 16

8282 Hinnerup

tlf. 86911901

e-mail info@christianmontez.dk 

 

Åbningstider

Mandag 07:00 – 17:00

Tirsdag 10:00 – 19:00

Onsdag 7:00 – 17:30

Torsdag 10:00 – 20:00

Fredag 09:00 – 17:30

Lørdag EFTER AFTALE

 

Frisør Christian Montez  • Søndergade 16 • 8282 Hinnerup • tlf. 86911901 • e-mail info@christianmontez.dk • CVR. 32007791