Krøller med glattejern – sådan får du dem til at holde

Har du nogensinde stået i situationen, hvor du har brugt tid på at lave de perfekte krøller med dit glattejern eller krøllejern, hvorefter du opdager, at de falder ud?

Chat

FÅ MIN GUIDE TIL AT FÅ DINE KRØLLER TIL AT HOLDE HELE AFTENEN

 

At skabe smukke krøller med et glattejern eller krøllejern kræver lidt øvelse, da det kan være udfordrende at finde den rette teknik. Men lad dig ikke afskrække, for gode krøller kommer med praksis. Det er afgørende at vælge det rigtige værktøj, og jeg foretrækker personligt GHD’s glatte- og krøllejern, da de hurtigt opnår høj varme og har en teknologi, der tilpasser sig håret for at undgå skader.

 

 

Vælg de rigtige produkter når du skal lave krøller med glattejern

 

Alt efter, hvilket udgangspunkt du starter med, skal du altid begynde med at vælge nogle produkter, der passer til dit hår og sikrer, at du får det ønskede resultat. Start ikke med et hår, der trænger alt for meget til en hårvask, for hvis håret er for fedtet, vil det være svært at få det til at holde. Du kan eventuelt vaske håret med en god afrensende shampoo for at fjerne alle fedtstoffer og brug gerne en smule conditioner i spidserne – men ikke for meget – kun lige nok til at lukke hårets skellag, så det ikke bliver elektrisk. Brug et varmebeskyttende produkt; jeg anbefaler Kevin Murphy Heated Defence, som er en skum, der beskytter håret og gør det nemt at arbejde med. Påfør det inden føntørring af håret, så er du godt i gang

Brug gerne lidt tid på at udglatte håret mens du tørre det, for så bliver det meget lettere at lave flotte krøller.

 

 

Når håret er tørt

 

Efter du har føntørret dit hår skal du bruge et produkt der giver dit hår noget modstand – det er med til at din styling holder. Her er jeg rigtig glad for at bruge kevin murphy body builder som er en skum der normalvis bruges i tørt hår for at skabe volume og fylde samt en flot form på håret – men den er altså helt genialt til at bruge på det tørre hår inden du skal style det med dit glattejern eller krøllejern, for at få dit look til at holde. Når du har fordelt produktet i håret – jeg tager gerne en lille tot hår ad gangen, – så skal du bruge føntørre igen, for at få håret helt tørt igen.

Når du føntørre håret vil du samtidig opdage at håret har mere modstand, og så er du på rette vej, til at opnå et look som holder og denne forberedelse er altafgørende for din styling.

 

Brug dit glattejern korrekt

 

Jeg plejer som hoved regel at sige at du skal have ledningen op mod loftet, sæt dit jern på og drej væk fra dig selv. I videoen neden for, kan du kan se hvordan jeg fortæller og demostrerer hvad du skal gøre. Det er vigtigt at du ikke rører for meget i håret når du har lavet krøllet, men vent til håret er helt kold. Når håret er varmt kan du forme håret, derfor er det vigtigt at lade det bilive kold før du trækker i krøllet. Hænderne er varme og vi har naturlige fedtstoffer i hænderne som gør, at man hurtigt kan få trukket krøllet ud. Jeg bruger som regel en bred kam til at friserer håret igennem og hvis jeg bruger mine hænder plejer jeg at spray lidt tørshampoo i hænderne først for at fjerne fedtstoffet i mine hænder.

 

Afslut med et godt finish produkt

 

Som finish produkt bruger jeg Kevin Murphy Doo Over for at difinere stylingen og skabe struktur. Du kan med fordel også bruge den i bunden ved dine hårrødder for at skabe mere volume i håret. Fordelen ved en strukturspray eller tørshampoo er, at håret ikke bliver helt stift og låst fast, som det vil gøre med en hårlak. Derfor elsker jeg at bruge en struktur spray og tørshampoo i mine stylinger.

 

 

Brug rabatkoden “blog” i webshoppen og få 10% på et valgfrit produkt

C-shield anti pollution – dit go to i 2024

C-shield anti pollution – dit go to i 2024

Jeg har virkelig fået øjnene op for C-Shield Anti-Pollution Moisture fra vores nye makeup-brand, Glo Skin Beauty! Som makeup artist er det min fornemmeste opgave at vejlede dig til en forandring, der skaber mærkbare resultater. Med dette produkt må jeg bare sige, at...

læs mere

0 Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

14 + 13 =

Du er altid velkommen til at ringe til os på 86 91 19 01