Hårstyling: Få mine bedste tips & triks

til at opnå mere struktur & volumen

Søg efter det hårprodukt du mangler eller udforsk

vores webshop hvor du finder alt til hår og makeup

Hverdagsstyling: Det skal være enkel og sompel - og meget gerne gå hurtigt!

Uanset hvilken frisure du har, bør den altid være praktisk og passe til din hverdag. Om dit hår er langt eller kort, er underordnet; det vigtigste er, at det fungerer for dig.

Men hvordan skal du style dit hår, og hvordan kan du opnå et flot look uden at skulle bruge det meste af morgenen på at gøre dig klar? De færreste har tid til det. Men én ting er helt sikkert: Vi ønsker alle at se præsentable ud, uanset om vi skal på arbejde, tilbringe tid med venner og familie eller noget helt tredje

.

Tilbud

Hårstylingstip: Derfor mister dit hår sin form

Håret har naturligt en glat overflade, og hvis vi ikke anvender nogen produkter for at ændre strukturen, kan efterfølgende stylingprodukter have svært ved at tage ordentligt fat i håret.

Du har måske allerede oplevet, at dit hår hurtigt mister sin form og ser fladt og kedeligt ud. Dette kan skyldes to ting: For det første kan det være, fordi du ikke har brugt en føntørrer og måske heller ikke har påført stylingprodukter for at skabe det ønskede look. For det andet kan det være, fordi du har føntørret dit hår efter badet uden at bruge stylingprodukter, og derefter har du påført voks eller et andet stylingprodukt, hvilket hurtigt fik dit hår til at miste sin form.

Hvis dette lyder bekendt for dig, så tab ikke modet. Der er masser af gode råd til at opnå dit drømmelook. Jeg vil guide dig igennem, hvordan du selv kan skabe et fantastisk look uden at bruge lang tid på det

Hårstyling: saltvand

 Salt er et vidundermidel til at give dit hår modstand og opnå mere struktur.

Salt vand du få både som spray & som lotion. 

Lotion:

denne cremede styling gerne mere hold end end hvad en spray gør og vil fungere bedst i vådt hår som du efterfølgende skal føntørre ind i håret, hvor en spary er lettere at bruge i både vådt og tørt hår – men det ene behøver ikke at udelukke det andet. 

 

Spray:

Jeg eleker selv at bruge spray når jeg arbejder med stylinger til hverdag i min forretning – jeg synes det er nemt og enkelt og jeg slipper for at skulle have det ud i mine hænder og skal til at vaske dem inden jeg griber fat i min føntørrer – men lotionen er også helt fantastik, så det kommer også altid an på hvad for et look jeg ønsker at få frem for der er mere hold i en lotionen. 

 

Trin for trin guide:

1) start med at fåfør dit produkt i håndklædetørt hår og brug din føntørrer

2) når håret er semitørt, så spray lidt mere produkt i håret og tør det helt tørt.

3) når håret er helt tørt så kan du med fordel godt spray lidt mere i og ta fat i fønrøren en gang til og tør håret, så får du mere efekt af produktet og høret vil ændre struktur og skabe en mere holdbar form ( dette kan du med fordel også gøre dagen efter du har vaske håret og restyle dit look) 

 

 

Hårstyling: Trin-for-trin guide:

Trin-for-trin guide:

  1. Start med at påføre produktet i dit håndklæde tørt hår og brug din føntørrer.
  2. Når håret er halvtørt, spray lidt mere produkt i håret og tør det helt tørt.
  3. Når håret er helt tørt, kan du med fordel spraye en smule mere produkt i og bruge føntørreren igen for at få mere effekt af produktet og ændre hårets struktur, skabe en mere holdbar form. Du kan også gøre dette dagen efter hårvask for at restyle dit look

[instagram-feed]

Book din næste tid nu og lad os forkæle dig!

 

Skal du klippes, farves, have lagt makeup eller ønsker du en smuk frisure, så er vi her for at hjælpe dig med at skinne.

Adresse: Frisør Christian Montez Søndergade 16, 8382 Hinnerup

Beliggenhed: Vi er kun en kort køretur væk fra Århus Centrum eller en bekvem 13-minutters togtur fra Aarhus H.

Vi glæder os til at høre fra dig eller se dig i vores smukke frisørsalon i Hinnerup.

 

Book din tid nu og lad os skabe en ny frisurer til dig

Information

Persondata

Handelsbetingelser

Webshop

Onlinebooking

Kontakt

Frisør Christian Montez

Søndergade 16

8282 Hinnerup

tlf. 86911901

e-mail info@christianmontez.dk

 

Åbningstider

Mandag 07:00 – 17:00

Tirsdag 10:00 – 19:00

Onsdag 7:00 – 17:30

Torsdag 10:00 – 20:00

Fredag 09:00 – 17:30

Lørdag EFTER AFTALE

 

Frisør Christian Montez  • Søndergade 16 • 8282 Hinnerup • tlf. 86911901 • e-mail info@christianmontez.dk • CVR. 32007791