Hårfavning hos Frisør Montez i hinnerup nær århus

Balayage Reflex

 

Helfarver

 

 

Glossing tonning

 

Farver til grå hår

 

Opdag Forskellen mellem Balayage og Reflekser hos Frisør Montez i Hinnerup

Har du brug for en toningsfarve, en glossing, en semi-permanent hårfarve, eller noget helt andet? Navigering gennem de mange nye farveteknikker, som frisører bruger, kan være en udfordring. Hvad er formålet med din nye hårfarvning? Ønsker du en opfriskning, dækning af grå hår, eller trænger du blot til en fantastisk farvetransformation? 

Helfarver

Hårfarver til grå hår

Balayage & reflex

Glossing & toning

Pagefrisure hos frisør montez i hinnerup, nær århus

Drømmer du om ny hårfarve og savner du inspirertion til hvilke type hårfarvning du skal vælge mellem?

hos Frisør Montez i Hinnerup, er specialiseret i farvebehandlinger og er her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Uanset hvad du drømmer om, tilpasser vi behandlingen til dig. Vi lægger stor vægt på en god dialog før vi går i gang med din nye hårforvandling. Vores erfarne frisører guider dig til at træffe det rigtige valg, til en ny hårfarve samtidig med at vi tager en snak om dine forventninger og vedligeholdelse af dit nye look. Frisør Montez i Hinnerup står klar til at hjælpe dig med at realisere dit drømme look med ny hårfarve

 

Balayage er fantasik hvis du ønsker lang holdbarhed

Hvis du er træt af udgroning og hypig vellighold af din hårfarve er balayage en fanatstik løsning for dig. Det smukke ombré look gør det nemt for dig at undgå markante udgroninger samtigdig med at du får smuk og naturligt spil i håret, som gør håret mere levende og 3d efekter i dit hår.

hårfavning hos frisør montez. En smuk Balayage hårbehandling udført af Frisør Christian Montez, der skaber subtile, naturlige overgange mellem hårfarverne og fremhæver skønheden i det håndværk, vi leverer

Læs om fordelene ved balayage farve og forskellen på de forskellige tekninkker

Er ombré og balayage det samme?

 

I korte træk så er ombré et look og balayage en teknink. I daglig tale bruger vi mest ordet balayage i dansk. Men skal vi skære det helt ud i pap, så er ordret balayge nok det mest brugte ord hos frisører i danskmark. Men i bund og grund burde vi nok i højere grand bruge ordret ombré noget mere, for det er som regel det look som de flerste kunder efterspørger, når du ønsker ny hårfarev med balayage.  

Kommer de grå hår snigende?

kvinde med grå hår hos frisør montez

Er dine grå hår så småt begyndt at kigge frem i dagens lys? At skulle være klar til de grå hår kan være en process og uanset om du ønsker at dække dem, camuflere dem eller fremhæve din grå hår, så er det altid en god ide at snakke med en frisør med speciale i hårfarve og grå hår. Grå hår kan være super lækkert, men det skal gribes rigtgi an, ellers kommer du hurtigt til at se 10 år ældre ud. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig, når vi skal farve dine grå hår. Der er mange veje at gå for et smukt gråt hår – men det kan samtigdig være svært selv at skulle finde ud af hvad der egner sig bedst til dig. Du må ikke samlligne dit grå hår med din veninde, for selvom i bygge måske har grå hår, så kan fremgangsmåden være vidt forskelligt alt efter hvilken sklag grå hår i har.

Hvad er forskellen på Toning og glossing farve?

Glossing og tonings hårfarve minder meget om hinanden og er allevel vidt forskellingt. Det kommer også altid meget an på hvilke farvesystem der bruges og kan derfor variere fra frisør til frisør.

Glossing som kan bruges et skyd ny energi uden at skulle bekymre sig om undgroning og velligeholdelse. Glossing kan både være et quickfix til hurtig farveforvandling men også en mere permant goto behandling i forbindelse med dit frisør besøg.

 

Striber og reflex hos frisør

Hos frisør montez kan du opdele vores hårfarver i flere kategorier.

 

Toningsfarve kan lidt mere end glossing og dækker de grå hår lidt mere end en glossing, uden af dække grå hår 100%

 

Semi.permanent hårfarve er hvis du ønsker et resultat med din hårfarve som dækker dine grå hår, eller du ønsker en smuk ny hårfarve, reflex eller opfrikning af dit farvede eller naturlige hår.

Christian Montez

Christian Montez

CEO & Founder

Creative Director

 

"Portræt af Benjamin Holstebroe, vores Co & founder og Hed of web development i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Benjamin Holstebroe

CO & Founder

Head of web development

 

sara frisør hos frisør montez i hinnerup

Sara

Hairstylist

Frisør med den 4. årig udd.

 

"Portræt af Anne, vores dygtige frisørelev & Juniorstylist i Hinnerup nær Århus, hos Frisør Christian Montez - Din professionelle partner for smukke hårtyper og stilfulde klipninger

Anne

Junior Stylist

Under uddannelse