Hårfarve: Hvorfor mister håret sin glans få 3 råd der virker

At forlade frisøren med nyt, glansfuldt og smukt hår, der stråler af sundhed er fantastik –  Desværre oplever flere og flere, at hårfarven hurtigt falmer. 

Chat

Hvorfor falmer håret, og hvordan kan det være, at det altid ser så flot og velplejet ud, når jeg går fra frisøren?

 

Mange undrer sig over, hvorfor håret altid ser så flot og velplejet ud, når man går fra frisøren. Som frisør ved vi, at det kræver tid og de rette produkter at opnå det perfekte look. Vi bruger omhyggeligt udvalgte produkter, så du som kunde kan nyde et lækkert og velplejet hår.

 

Chat

K18 – Din bedste ven til smukt hår

 

Som et vigtigt redskab i vores arbejde som professionelle frisører anbefaler vi K18 til smukt hår. Denne innovative behandling bidrager til at bevare hårets styrke og glans, så din hårfarve forbliver levende og strålende.

Fordelene ved K18 Molecular hairmask :

  • Styrker Håret: K18 hjælper med at genoprette hårets styrke og elasticitet, hvilket reducerer risikoen for brud og skader under farvningsprocessen.
  • Forlænger Farvens Levetid: Ved at forbedre hårets struktur hjælper K18 med at bevare farvens intensitet og glans længere.
  • falmer mindre: Farven falmerer ikke så hurtigt som tidligere, hvilket giver dig mulighed for at bevare din ønskede nuance i længere tid.
Chat

Tre grunde til mat og trist hårfarve:

 

1. Dit hår har brug for fugt

Fugt er essentielt for et lækkert, smidigt og velplejet hår, der bevarer sin hårfarve. Tørt og trist hår mister sin glans, og hårfarven bliver mat. Brug en shampoo og balsam med masser af fugt, der passer til din hårtype. Rådfør dig med en ekspert for at finde de bedste produkter til dit hår.

2. For meget kalk i vandet

Overraskende kan for meget kalk i vandet påvirke håret negativt og efterlade det trist og mat. En detox-shampoo er ideel til at fjerne ophobninger og forhindre, at håret mister sin glans.

3. Varmebeskyttelse er afgørende

Altid anvend varmebeskyttelse, når du føntørrer eller bruger stylingværktøjer som glattejern eller krøllejern. Varme kan gøre håret trist og mat. Undgå også for varmt vand under hårvask.

 

 

hårfarve - derfor mister håret sin glans

Giv håret kærlighed med masser af fugt

Fugt, fugt, og mere fugt er regel nummer ét for et lækkert, smidigt og velplejet hår, der bevarer din hårfarve. Hvis dit hår bliver hurtigt tørt og trist, mister det sin glans og hårfarve, og det bliver mat og trist at se på. Derfor er en shampoo og balsam med masser af fugt altid godt, men det er også vigtigt at understrege, at det skal passe til din hårtype. Hvis du f.eks. har fint hår, skal du ikke bruge et produkt, der er for tungt, da det kan klasker dit hår sammen og gøre det svært at style. Det er vigtigt at rådføre sig med en ekspert for at finde produkter, der passer bedst til dit hår.

Kalk i vandet

For meget kalk i dit vand kan påvirke håret negativt, selvom du måske tror, dit hår er rent efter badet. Kalk sætter sig på håret som en hinde og gør det trist og mat. En detox-shampoo kan være fantastisk til at fjerne ophobninger i håret og forhindre, at det bliver trist og mat. Det kunne f. eks være kevin murphy maxi wash som er en afrensende shampoo med frugt syger som fjerne alle restprodukter i håret samtidig med at din fjerner ophobninger – maxi wash er også fantastik at bruge inden du påbegynder din hårkur, for så får den bedre betingelser for at kunne trænge ind i håret. K18 detox shampoo er også et super bud på en god shampoo til at fjerne ophobninger i håret

 

Varmebeskyttelse 

Varmebeskyttelse er afgørende. Sørg altid for at bruge varmebeskyttelse i dit hår, både når du føntørrer og bruger glattejern eller krøllejern. Varme kan også gøre håret trist og mat. Det er også en fordel at undgå for varmt vand, når du vasker håret. brug evt kevin murphy heated defense inden du bruger dine varme rdsbaer i din styling 

Brug rabatkoden “blog” i webshoppen og få 10% på et valgfrit produkt

C-shield anti pollution – dit go to i 2024

C-shield anti pollution – dit go to i 2024

Jeg har virkelig fået øjnene op for C-Shield Anti-Pollution Moisture fra vores nye makeup-brand, Glo Skin Beauty! Som makeup artist er det min fornemmeste opgave at vejlede dig til en forandring, der skaber mærkbare resultater. Med dette produkt må jeg bare sige, at...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

4 + 12 =

Du er altid velkommen til at ringe til os på 86 91 19 01