ET GENNEMBRUD INDEN FOR BIOVIDENSKAB

– Genskab håret naturlige balance på kun 4 minutter

K18’s gennembrud med K18Peptide er blevet patenteret efter at de har analyseret og scannet 1.242 decapeptider af keratinproteiner i menneskehår. Derved har K18 fået afdækket genomet (arvemassen) af hårets naturlige keratin. Efter et årti med forskning opdagede de en unik teknologi der viste vejen til hvordan man får et hår, der er medtaget af kemiske behandlinger eller varmeskader, bragt tilbage til dets oprindelige og sunde tilstand – Nemlig ved hjælp af K18Peptide.

Vegansk

Farve sikret

Ikke testet på dyr

Det patenterede K18 peptid er ikke kun en midlertidig løsning – det er det første produkt, der bruger biomimetik til at genskabe keratinkæder inde i håret, når de er blevet brudt af eksempelvis affarvning, farve eller andre former for kemiske behandlinger. Ved hjælp af denne teknologi kan man genskabe et flot, blødt, blankt og stærkt hår – næsten som nyt. Jo mere beskadiget håret er, jo mere dramatiske vil slutresultaterne blive.

Christian Montez udnævt til global ambassadør for K18

Ekspert i K18

Som ambassadør for k18 får jeg altid de seneste nyheder først. 

Jeg er en del af det globale team der skal være med til at kvalitetsikre brandet og skabe gode resultater for dig som kunde

Kun 10 ambassadører i Danmark

– En tittel jeg er meget stolt af

At blive en del af k18´s globale ambassadør samarbejde er noget der betyder meget for mig. Jeg blev utrolig glad da jeg blev kontaktet af den danske afdeling for k18.

“Vi synes du laver noget super flot arbejde og har fulgt dig på de sociale medier, derfor var vi heller ikke i tvivl om at du skulle være én af vores globale ambassadører”

-K18 Hair, Danmark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bruger k18 når vi farver hår, for at få det mest optimale ud af dit look. Når vi farver hår har vi også mulighed for at give dit hår kur samtidig med farvebehandlingen. Det gode ved at bruge k18 i forbindelse med farver er, at vi kan komme længere ind i håret og få kuren til at arbejde helt inde i det inderste af dit hår lag fordi farven er med til at åbne dit hår. På den måde får du et sundere og mere glansfuldt hår. Herefter har du mulighed for at forlænge effekten ved at bruge K18 derhjemme efter din behandling

“Jeg må bøje mig! Mit fine skandinaviske hår får jævnligt lyse striber og blev efterhånden meget sprødt og tørt”

 “jeg brugte denne kur hver dag en lille uge. Nu bruger jeg den bare et par gange om ugen, og så kan mine vanlige produkter sagtens holde det ved lige. Super hårkur
 
Mia Abrahamsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Med kun én salonbehandling genoprettes håret til

 

91 % original styrke & 94% original elasticitet*

*Resultater observeret i en klinisk undersøgelse, mens du bruger mist og maske som en del af en blegebehandling. Resultaterne kan variere afhængigt af hårtype, kvalitet og tidligere behandlinger.

 

 

 

 

LEAVE-IN MOLECULAR REPAIR HÅRMASKE

Leave-in hårmaske til hjemmebehandling der heler og styrker håret, ved hjælp af en patenteret bioaktiv peptidbehandling. Hårmasken styrker håret og forbedrer elasticiteten, samtidig med den reparerer skader fra kemiske behandlinger, såsom hårfarvning og ved brug af varmeredskaber.

K18’s peptide er skabt ved hjælp af biomimetik hvilket vil sige, at den trænger ind i håret og erstatter tabet eller beskadiget struktur i hårets naturlige keratinkæder. Derfor skaber den varige resultater, der ikke vaskes ud

Anvendelse
  1. Vask håret – Anvend ikke balsam efter vask.
  2. Tør håret godt med et håndklæde.
  3. Start med 1 pump af K18 Mask. Anvend eventuelt mere produkt alt afhængigt af hårets længde, tykkelse og porøsitet.
  4. Fordel produktet jævnt i håret – et pump af gangen fra bund til spids.
  5. Lad K18 Mask indvirke i 4 min.
  6. K18 Mask skal IKKE SKYLLES UD.
  7. Style håret som normalt.

Bemærk, hvis man anvender tunge produkter i håret, herunder olier, silikoner eller andre former for filmdannere, kan det være nødvendigt med en detox eller en afrensende shampoo inden påføring af K18 Mask. Dette skyldes at produktopbygning fungerer som en barriere for K18 Mask, og at produktet dermed ikke får mulighed for at trænge ind i håret og genopbygge det

Nomineret til ELLE Beauty Award 2023

PEPTIDE PREP DETOX SHAMPOO

 

Læs mere

PEPTIDE PREP DETOX SHAMPOO 

Detox shampoo renser håret i dybden og rengører hårbunden for snavs, olier, silikoner og ingredienser som kan have skabt ophobning på håret i forbindelse med styling. Detox shampoo renser uden at udtørre og fjerner tilstopning omkring hårsækkene. 

God forberedelse har betydning for slutresultatet: Når håret først behandles med detox shampoo opnås den maksimale effekt af en K18 PRO og K18 MASK behandling. Alt fungerer bare bedre på et rent hår, inklusive farve- og stylingsprodukter. 

Detox shampoo skaber et ideelt fundament til opbygning af et sundt hår: Denne specifikke formel er udviklet til at levere en dybdegående rensning uden at den forstyrrer eller udtørrer hår eller hårbund. 

PEPTIDE PREP PH-MAINTENANCE SHAMPOO

Læs mere

Peptide prep ph-Maintenance shampoo fra K18.

En udjævnende shampoo som er mikrodoseret med det patenterede K18Peptide. pH-maintenance shampoo er optimeret i forhold til pH-værdi og designet til hverdagsbrug. 

Designet til daglig brug: pH-afbalanceret formel forstyrrer ikke hårets fibre eller hårbundens naturlige miljø og er dermed sikker at bruge dagligt, hvis det er nødvendigt. 

Skaber det ideelle grundlag for sundt hår: Denne formel er udviklet til at skabe et optimalt rent hår uden nogen fyldstoffer til at belægge eller forstyrre hårets og hårbunds naturlige balance.  

PRO CHELATOR

Læs mere

Ønsker du at styre udkommet af dine behandlinger, så er denne spray fra K18 essentiel at have ved din side.

 

En forsikring til frisøren, K18 har udviklet en spray der omkapsler hele 7 forskellige metaller i beskadiget hår.

Hvilket normalt vil reducere effektiviteten af kemiske og farvede behandlinger, sløver farven og påvirker hårets tekstur.

Men ved brug af denne stray der fungerer som en magnet og kun behøver en indvirkningstid på 4 minutter, tiltrækkes og neutraliseres metalionerne, ved at danne et molekylært bur omkring dem, for at genoplive farvens liv og genoprette glathed.

MOLECULAR REPAIR MIST 

Læs mere

Molecular Repair Mist er en professionel behandling fra K18, i form af en letvægtsspray, der beskytter, forbedrer og genopbygger håret under den kemiske salonbehandling. Den er en del af et patenteret, bioaktive 2-trins behandlingssystem, der arbejder på et molekylært niveau.

Det er klinisk bevist at den rekonstruerer hårets indre keratinkæder ved at genskabe svovlbroerne og de bærende strukturer som de hæfter sig på.

K18’s peptide er skabt ved hjælp af biomimetik hvilket vil sige, at den trænger ind i håret og erstatter tabet eller beskadiget struktur i hårets naturlige keratinkæder. Derfor skaber den varige resultater, der ikke vaskes ud.

Behandlingstiden er kun 4 minutter inden farve eller anden form for kemisk behandling.

Molecular Repair Mist kan med fordel anvendes sammen med Molecular Repair Mask.

Kan anvendes til alle hårtyper.

Hår som nyt på kun 4 minutter

Book din næste tid og få en lækker k18 kur i forbindelse med din behandling