Det handler ikke kun om længde og volumen!

Hvis du oplever hårtab, udtynding eller kæmper med at få dit hår til at vokse, er du ikke alene.

Hairextensions er velegnet til kunder i alle aldre og alle stilarter, lange som korte.

Showpony hairextensions er designet til alle hårtyper og kan hjælpe med at udfylde huller, tilføje tykkelse og skabe kemikaliefri farve, highlights og balayage effekter helt uden kemi.

Få drømmehåret med Showpony Hairextensions – Din vej til uimodståelig skønhed og selvtillid!

– Få det hår som du altid har drømt om !

Med showpony hairextensions er det kun fantasien der sætter grænser. Uanset om du ønsker mere fylde, længere hår eller måske en ny farve forvandlig, så får du altid et pænt og diskret resultat med showpony hairextensions

– Få det hår som du altid har drømt om !

Hvem drømmer ikke om at have et hår, der stråler af sundhed, fylde og længde? Et hår, der får folk til at kigge én ekstra gang, og som frembringer misundelige suk hos veninderne. Nu behøver du ikke længere vente på, at dit hår skal vokse sig langt og fyldigt. Med Showpony Hairextensions kan du få præcis det hår, du altid har drømt om – og det bedste er, at det ser fuldstændig naturligt ud!

 

Måske tænker du, at hairextensions er forbeholdt berømtheder og modeller på den røde løber. Men intet kunne være længere fra sandheden! Med Showpony Hairextensions er det nu muligt for alle at få et hår, der stråler af glamour og elegance. Uanset om du ønsker at tilføje ekstra længde til dit hår, skabe mere fylde eller give dine lokker et løft med smukke highlights, finder vi det perfekte look til dig med flotte og naturlige hairextensions. 

Med hairextension er mulighederne uendelige, det er kun kreativiteten der sætter grænser for hvilke look du kan opnå

En af de mest fantastiske egenskaber ved vores hairextensions er, at de er utroligt skånsomme mod dit eget hår. Showpony  har udviklet en innovativ påsætningsmetode, der hverken slider eller skader dit naturlige hår. Vores professionelle stylister sørger for, at extensionerne sidder perfekt og blander sig flot sammen med dit eget hår, så det ser helt naturligt ud. Du behøver derfor ikke bekymre dig om synlige klipninger eller dårlige hårdage. Med Showpony Hairextensions er du sikret et smukt og langtidsholdbart resultat, der vil få alle omkring dig til at spærre øjnene op.

Showpony Professional er Australiens absolut førende firma indenfor hårextensions. Virksomheden er opbygget på baggrund af en omfattende slægtshistorie og 35 års samlet erfaring indenfor Premium hårextensions og fremstilling af parykker.Showpony Professional er derfor den perfekte kombination af erfaring, kvalitet, innovation og uddannelse. Showpony Professional har fingeren på pulsen i forhold til den internationale modescene og de hårtrends, der følger med dette. De er anerkendt for deres enestående kvalitet og innovative udvalg af produkter.

”I forhold til at fusionen imellem hår og mode er blevet mere udbredt, har hårextensions også udviklet sig til at være langt mere end et produkt der bare tilfører ekstra hår og længde til frisuren. Hårextensions er blevet det nye modetilbehør, som gør det muligt at fremhæve og forfine et look. Lyse reflekser, hair paint effekt, volumen og sågar et midlertidigt pandehår er blot nogle af de effekter som er mulige at forstærke. De fleste har oplevet, at håret bliver tyndt i et specifikt område, at håret er blevet for kort eller at hestehalen bare ser for slap og ubetydelig ud. Alt dette kan afhjælpes med Showpony Professionals produkter”.

Stephanie Mason

– Grundlægger af Showpony Professional

Før extension

Efter extension

Før extension

Efter extension

Har du altid drømt om mere fylde eller længere hår?

Med Showpony hairextensions er denne drøm ikke særlig langt væk! Har du prøvet at lade dit hår gro, med intentionen om et flot og langt hår, hvorefter du finder ud af, at håret simpelthen ikke er tykt nok og ser i stedet bare tyndt og kedeligt ud?

Få lavet et lækkert look med showpony hairextensions og få det look som du altid har drømt om. Vi kan skræddersy et look som passer perfekt til dig og din stil.

Der skal som regel ikke meget ekstra hår til for at opnå drømmen.

Langt de fleste af vores kunder har kun lidt ekstra hår i for at mærke effekten. Derfor behøver du måske ikke en fuld extensions, men bare lidt ekstra som kan integreres i dit look.

Jeg har før været meget ked af det når jeg gik fra en frisør, fordi resultatet ikke var som forventet!

Nu har jeg endelig fundet en frisør, hvor jeg er glad og tilfreds HVER GANG!

Jeg køre gerne 1 time i bil hver vej når jeg skal besøge Frisør Montez.  jeg bliver altid modtaget med smil og godt humør, samtigdig med at de altid giver sig god tid til at vejlede mig”

Lise-Lotte Bang

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Balayage med Hairextension

 

 

Er dit hår sensitive overfor kemi?

Har du længe drømt om lysere hår eller måske gået med tankerne om at få lavet en flot Balayage?

 

Med hairextension kan vi lave masser af farvespil i dit hår. Vi kan endda lave en superflot balayage i dit hår, kun ved at bruge extensions. På den måde kan du faktisk helt undgå at få farvet dit hår. Det kan for nogle være en super god ide, for så får du både en lækker balayage og lækkert fyldigt hår.

Det er også fantastik, hvis du har et hår som let knækker, eller hvis du f. eks er gravid og ikke ønsker at få håret farvet.

Jeg blev vejledt til Extension. Det havde jeg nok aldrig selv tænkt.

Det betyder meget for mig at være i  centrum hos Frisør Montez. 

Jeg sætter stor pris på den ærlighed jeg får og frisøren kan se hvad der er pænt til mig.

Jeg har tidligere haft problemer med at mit hår knækker, men nu har jeg et hår som ser fantastik ud hver dag

Charlotte Thomsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uanset om du har tyndt og fint hår, der trænger til et boost af fylde, eller om du blot drømmer om at opnå den perfekte hestehale, kan Showpony Hairextensions hjælpe dig med at nå dine hårmål. Vores sortiment omfatter forskellige længder, farver og teksturer, der passer til ethvert hårtype og ønske. Vores erfarne stylister står klar til at rådgive dig og finde de helt rigtige hairextensions til netop dig.

Når du vælger Showpony Hairextensions, vælger du også bæredygtighed og etiske værdier. Vi stræber efter at minimere vores påvirkning af miljøet og støtter kun producenter, der arbejder under fair forhold. Vi mener, at skønhed ikke bør komme på bekostning af planeten eller andre mennesker. Derfor kan du med god samvittighed nyde dit smukke hår og vide, at du bidrager til en bedre verden.

Tag det første skridt mod at opnå dit drømmehår i dag. Besøg vores showroom eller kontakt vores dygtige stylister for en personlig konsultation. Vi vil med glæde guide dig igennem processen og sikre, at du får det hår, du altid har ønsket dig. Med Showpony Hairextensions kan du sige farvel til dårlige hårdage og goddag til en verden af skønhed, selvtillid og endeløse muligheder!

Pleje & produkter

Holdbarhed & velligeholdelse

Farve

Drømmer du om et lækkert extensions look og gerne vil høre mere om dine muligheder?

Der er altid mange veje at gå og dine muligheder er mange. Uanset om det skal være en permanent forandring, en festfrisure eller noget helt tredje, så finder vi den bedste løsning til dig

Book din næste tid nu!

Skal du klippes, farves, lagt make-up eller have sat dit hår, glæder vi os til at se dig i min frisør i Hinnerup. Du finder Frisør Christian Montez på Søndergade 16, 8382 Hinnerup, blot en kort køretur fra Århus Centrum, eller kun 13 min. i tog fra Aarhus H.

Vi ser frem til at høre fra dig, eller til at se dig i min frisørsalon i Hinnerup.

Christian Montez

Christian Montez

CEO & FOUNDER

CREATIVE DIRECTOR

Benjamin 

CO & FOUNDER

HEAD OF WEB DEVELOPMENT

Sara

HAIRSTYLIST

Anne

Anne Kamilla

JUNIOR STYLIST