Hår & make-up til bryllup

HÅR OG MAKEUP TIL BRYLLUP I HINNERUP NÆR ÅRHUS

Et bryllup er en af livets helt store fester. På denne særlige dag skal alle detaljer være lige i øjet – og hår og makeup er ingen undtagelse! Med kreativiteten, professionalismen og kvaliteten i højsædet tilbyder vi at lægge en smuk makeup og sætte dit hår flot på dagen for dit bryllup.

Brudestyling med både hår & make-up

På den store dag skal håret sidde flot og makeuppen være perfekt. Med kroppen fyldt af spænding og glæde, og måske endda nerverne siddende uden på tøjet, kan det imidlertid være vanskeligt selv at nå i mål med disse forberedelser.

Derfor tilbyder vi at style dig til dit bryllup, så du kan vide dig sikker på, at håret og makeuppen bliver præcis, som du drømmer om. Fra salonen i Hinnerup har vi tidligere stylet mange brude, og derfor giver vi også gerne inspiration til håropsætninger og makeuptyper.

Vi ved, hvor stor betydning det har, at kjole, hår og makeup komplementerer hinanden. Derudover er det også vigtigt, at en brudestyling udtrykker brudens personlighed, og af denne grund lægger vi vægt på, at alle disse elementer spiller sammen.

Hår & make-up der holder hele dagen

Et bryllup byder typisk på masser af kram og ofte også glædestårer. Dette sætter krav til både hår og makeup, da begge ting er vigtige for, at du ser godt ud hele dagen.

Gode produkter og velafprøvede teknikker er derfor grundlaget for vores styling af hår og makeup til bryllupper i salonen i Hinnerup. Dette sikrer lang holdbarhed, så hår og makeup er flot fra start til slut.

FORBEREDELSE INDEN BRYLLUPPET

Hvis du kunne tænke dig at blive klippet, farvet, eller noget helt tredje til den store dag, er dette en vigtig del af forberedelserne op til brylluppet. Mange foretrækker at have tid til at vænne sig til forandringerne efter behandling, og har du det på samme måde, bør du derfor sørge for at bestille tid i god tid.

Inden den store dag tilbyder vi en konsultation, hvor vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan din makeup og håropsætning skal se ud til dit bryllup.

De fleste brude har nemlig en forestilling om, hvordan tingene skal være, og ved at fastlægge, hvordan dit look skal være et par uger inden brylluppet, kan vi sammen sikre, at drømme, tanker og personlighed går op i en højere enhed.