Balayage

Balayage i Hinnerup.
– Få minutter fra Århus N.

 

.

Hvad er balayage

Mange har endnu ikke hørt om balayage, men flere og flere får øjnene op for denne hårfarvningsmetode, der giver flotte resultater. Ordet ’balayage’ er fransk og betyder ”strøg” – og strøg er netop det, der kendetegner metoden.

Når vi laver balayage, gøres det nemlig ved med pensel at male med farve direkte på håret. Farven lægges således, at den går fra mørk oppe omkring rødderne og til lysere mod spidserne. Der er altså tale om en frihåndsteknik, hvor sektioner af hår farves i strøg.

Udover at have det franske navn til fælles, minder balayage og ombre på visse andre punkter hinanden ved at indebære en overgang fra mørk til lys. Hvor ombre giver en relativ skarp overgang, giver balayage derimod en mindre markant overgang, og dermed et mere let og naturligt udtryk.

Få smukt hår med balayage

Vi tilbyder at lave balayage i både lyst hår og mørkt hår. Det spiller ingen rolle, om dit hår et langt eller kort, krøllet eller glat, for balayage kan udføres i alle hårtyper

Dog varierer det fra person til person, hvilke toner og nuancer, der er velegnede. Alle har forskellig glød, og derfor handler det om at finde netop den tone, der passer til den enkelte. Inden vi udfører en balayage i dit hår, vil vi derfor sammen tage en snak om, hvad du ønsker, samt hvad vi anbefaler. På denne måde ved du, hvad du går ind til, og sammen sikrer vi et godt og tilfredsstillende resultat.

FÅ LAVET BALAYAGE HOS EN FRISØR I HINNERUP

En af de helt store fordele ved at få farvet balayge er, at du undgår udgroninger. Ingen med farvet hår bryder sig om udgroninger, og som hårfarvningsmetode er balayage derfor et oplagt valg for dig, som elsker dit farvede hår, men hader når håret gror ud.